10 évet fiatalodott! Nézd meg Liptai új haját!

2011. 04. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Rá sem lehet ismerni Liptai Claudiára! 10 évet fiatalodott új hajának köszönhetően! Hamarosan indul a Nagy Duett a TV2-n, ám egyelőre úgy tűnik, nagyobb érdeklődés övezi Liptai Claudia átalakulásának miértjét, mint magát a műsort.

Hogy mire a nagy érdeklődés, azt csak sejteni lehet, hiszen ahogy minden nő, Claudia is viszonylag gyakran váltogatja frizuráit. Hol szőke, hol vörös, hol fel van tűzve, hol le van engedve. Egyszer rendezett, máskor kócos, ami biztos, hogy hordja bárhogy is, szexi loknijai védjegyévé váltak. Talán ezért, talán mert a nőknél a nagy átváltozásokat szinte mindig magánéleti változásokkal lehet magyarázni, mindenesetre mindenki azonnal felkapta a fejét, amikor Clau bejelentette, megválik hosszú fürtjeitől. Ennek oka azonban meglepő módon nem egy új kapcsolat, még csak nem is a Nagy Duett című műsor, melyben ismét műsorvezetőként tűnik majd fel. Clau kislánya kedvéért szabadult meg hajától.

Nézd meg te is a videót, hogy hogyan alakul át a TV2 sztárja, közben pedig azt is megtudhatod, miért ragaszkodik már évek óta fodrászához, és hogyan alakult „hajtörténete” karrierje folyamán: 

 Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!


Szerző

donna.hu



Scroll to Top