Cseh perec

2009. 04. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók 2 tepsihez: 25 dkg finomliszt, 15 dkg reszelt trappista, 12 dkg vaj vagy margarin,  125 ml tejszín, só, ételízesítő, bors, sütőpor.

A hozzávalókból tésztát gyúrtam, 5-8 mm vastagra kinyújtottam, és perec formával kiszúrkodtam. Tojással lekentem, megsóztam, egyik felét szezámmaggal, másikat köménymaggal díszítettem. Kb. 20 percet sütöttem teljes lángon.

Egészségetekre!

Köszönjük szépen Somogyi Kingának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top