Csokis-zabpelyhes keksz

2008. 10. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1 csésze barnacukor (nálam a csésze 1 dl volt), 1 csésze vaj, 1 tojás, 1 tk vanília, 1 tk sütőpor, 1 1/2 csésze liszt, 4 csésze zabpehely, 1 tábla étcsoki összedarabolva. Keverd el a vajat a cukorral. Apránként add hozzá a tojásokat, a vaníliát és a sütőporral elkevert, átszitált lisztet. Végül forgasd bele a zabpelyhet és a csokit. Evőkanálnyi tésztadarabkákból formázz lapos kupacokat. 170 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig süsd. Vigyázz, az alja gyorsan odakap! Jó sütést, jó étvágyat!

Köszönjük szépen Somogyi Kingának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top