Hozzávalók: 1kg krumpli, fél kg sertéshús, fél kg gomba, hagyma, pörkölt-fűszerek, sajt, tejföl. A krumplit héjában meg főzzük, ha meg főtt, a tejföllel összetörjük. Amíg a krumpli meg fő, elkészítjük a pörköltet a húsból, külön a gombából. A sertés és gomba pörköltnek ne legyen sok leve, inkább főzzük le amíg csak a jó sűrű szaft marad. Ha minden kész, akkor egy kivajazott jénaiba, vagy tepsibe helyezzük a kész ételeket úgy, hogy alulra a krumpli majd a sertés pörkölt, újra a krumpli, majd a gomba pörkölt, és végül újra a krumpli. A tetejére vastagon kenünk tejfölt, és megszórjuk sajttal. Kb 20-25 percre előmelegíttet sütőben össze sütjük. Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Tompáné Kovács Juditnak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!