Hozzávalók: 10 dkg étcsokoládé (1 tábla), 25 dkg gesztenyemassza (1 db gesztenyepüré), 2 tojás, 10 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 1 teáskanál sütőpor, 1 dl tej, 1/2 rum/rumaroma vagy likőr, 20 dkg liszt, 5 dkg mazsola( elhanyagolható)
A díszítéshez, (ami szintén nem fontos): kókuszreszelék és egy tábla olvasztott étcsokoládé.
A puha vajat a tojássárgájával, porcukorral simára keverjük. A gesztenyemasszát alaposan összetörjük és a tojásos, vajas keverékhez adjuk, majd beleöntjük a rumot.
Hozzákeverjük a lisztet, sütőport és hozzáadjuk a tejet. Az étcsokoládét apró darabokra vágjuk majd a masszához keverjük és a végén a keményre vert tojáshabot óvatosan összeforgatjuk vele.
Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Fesető Editnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.