Hagymaleves

2008. 08. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
HOZZÁVALÓK: 6 fej vöröshagyma 1 ek. vaj ételízesítő, fehérbors, szerecsendió, só, bors ízlés szerint 2l víz 2 db tyúkhúsleveskocka 2 dl főzőtejszín   ELKÉSZÍTÉS: A hagymát karikákra vágjuk és egy evőkanál vajon pároljuk néhány percig. Közben bele tesszük a fűszereket (ételízesítő, fehérbors, szerecsendió, só, bors) Felöntjük a vízzel és bele tesszük a húsleveskockát. Forrás után 10 - 12 percig főzzük, majd a tejszínt hozzá öntjük. Tovább főzzük, míg megpuhul a hagyma.   Sajttal vagy pirítóssal tálaljuk.

Köszönjük szépen Herczegné Kónya Juditnak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top