Hogyan szerezzem vissza őt?

2010. 07. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Visszaszerezheted a nagy szerelmedet. A Vénusz és a Plútó kozmikus segítséget ad neked. Az elválás fájdalmas dolog, de néha jobb, ha elengedjük a másikat, és a magunk útját járjuk. Sokszor azonban csak utólag jövünk rá arra, mennyire szerettük a partnerünket, és mennyire értékes volt a kapcsolat.

A Vénusz és a Plútó új reményeket ébreszthet bennünk.

Felbontottál egy kapcsolatot, vagy elhagytak, mert egyikőtök úgy gondolta, hogy így jobb lesz. Nem volt erőd küzdeni, túl letargikus voltál, és hagytad, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Az is lehet, hogy kapcsolatodat egy kalanddal kockáztattad. Sok oka lehet annak, ha egy kapcsolat megromlik.

Most megbántad az elválást, és szeretnéd partneredet feltétlenül visszanyerni.

A Vénusz és a Plútó reményt adhat arra, hogy társadat visszahódítsd.

Ennek azonban feltétele, hogy kész legyél a régi hibák kijavítására, és a rossz szokásaid elhagyására.

Nagyon fontos, hogy igaz szerelmet érezz a kedvesed iránt, és ne egoista okokból akard helyreállítani a kapcsolatot. Például ne azért, mert félsz az egyedülléttől, vagy azt gondolod, úgy sem találsz jobbat nála, vagy anyagi okokból.

Talán a következő módszerrel sikerülhet visszahódítani a kedvesedet:

Ha a Kos jegyében születtél:

Feltehetően bosszúságból vagy hirtelen haragodban, túlságosan is hamar dobtad be a törölközőt, és még esélyt sem adtál a párodnak arra, hogy a saját szemszögéből mondja el a dolgokat. Gyorsan kitomboltad magad. Most bizonyára hiányzik a társad közelsége és gondoskodása. A Vénusz sajnos nem könnyíti meg a dolgodat. Többet kell tenned annál, mint egy apró ajándékot adni.

Emlékezz egy különös érzésre, amit nagyon szerettetek együtt. Lehet, hogy már régen el szeretett volna menni a kedvesed egy koncertre. Talán ha futárral elküldenéd a belépőjegyeket egy bocsánatkérő levél kíséretében, akkor ki tudnád engesztelni.

Ha a Bika jegyében születtél:

Egyszerűen nem tudtál engedni az álláspontodból, túlságosan is ragaszkodtál a saját elveidhez, és ezzel kockára tetted a kapcsolatodat. Már alig tudtad kivárni, hogy pakolhasd a bőröndödet, talán előre örültél az új életnek, ami biztosan érdekesebb és izgatóbb lesz… Talán így gondoltad. Azután hirtelen eszedbe jutott, hogy minden milyen szép volt, a gyönyörű élmények a nyaraláson, a nevetés, a közösen eltöltött kellemes esték. Mindezt talán vissza szeretnéd szerezni. Jó esélyeid vannak arra, hogy újrakezdjétek.

Írj egy levelet a kedvesednek, melyben felsorolod az összes szép emléket, amelyet együtt éltetek át.

Ha az Ikrek jegyében születtél:

Határozatlanságoddal kockáztattad a kapcsolatodat. Egyszerűen nem tudtad már, hogy ez még valódi szerelem-e vagy nem. Röviddel az elválás után világossá válhatott számodra, hogy ez nagy hiba volt.

Lepd meg őt egy kirándulással. Csalogasd el egy olyan helyre, ahová egy különösen szép élmény emléke fűz benneteket.

Ha a Rák jegyében születtél:

Mindennapjaitokba a monotónia ette bele magát, és hiányzott belőle az a bizonyos tűz. Egy szabályos életkrízisbe került ez a kapcsolat. Elhamarkodottan csomagoltál össze. Pár hét után talán tudatosult benned, hogy csak vele tudsz boldogan megöregedni.

Küldj a kedvesednek egy szerelem jegyet, írd rá, hogy „találkozni szabad, bárhol, bármikor, bármennyi időre”. Az érvényességi időt ő határozza meg.

Ha az Oroszlán jegyében születtél:

Sokszor érezted azt, hogy a kedvesed nem ismer el eléggé téged. Elrámoltad a zoknijait, anélkül, hogy szóltál volna egy szót is, és naponta te csavartad rá a fogkrém tubusát. Közben mindig lemorzsolódott egy darab a szerelmetekből, és befejezted ezt a kapcsolatot. Este viszont, amikor el szerettél volna aludni, hiányzott a válla, hogy oda tudj bújni hozzá, és a kedves simogatása. Joggal kérdezheted magadtól, miért is nem küzdöttem?

Adj neki egy névtelen randevút. Hívd meg egy találkozóra. Dobj a levélszekrényébe egy levelet, amelyben mondd meg neki, hogy mikor és hol legyen. Írd meg neki, hogy a kezedben tartott fehér rózsáról fog megismerni.

Ha a Szűz jegyében születtél:

Elhagytak anélkül, hogy tudnád az okát. Ez fájdalmas, de mégis hiányzik neked, mert szeszélyessége, és rossz szokásai ellenére még mindig szereted. Mindenképpen szeretnél egy második esélyt kapni. A Vénusz és a Plútó most kedvezően állnak, és bátran tehetsz felé egy lépést.

Vedd fel vele a kapcsolatot. Hívd fel telefonon, kérd meg, hogy menjetek el egy párterápiára. A Vénusznak hála, szemed fénye bele fog menni ebbe.

Ha a Mérleg jegyében születtél:

Napról napra jobban unatkoztál vele. Semmit se tudott úgy tenni, hogy neked megfeleljen. Az elválás tűnt a legjobb megoldásnak. Olyan biztos voltál benne, hogy ez volt a legjobb döntés, de hamar jött a keserű felébredés. Hiányzik a közös reggeli, vagy az, hogy valamit felolvasson az újságból.

Vásárolj egy könyvet, amely az ő ízlésének megfelel. Csomagold be szépen, és írj hozzá egy cédulát, „kérlek, olvass fel belőle nekem!”.

Ha a Skorpió jegyében születtél:

Bizalmatlanságod és féltékenységed dühöngésre késztették. Elhagyott, te meg ott maradtál kisírt szemekkel. Ez nagyon fájt. Szerelmed azonban nagyobb, mint a fájdalom. Vissza akarod őt szerezni? Vénusz és Plútó segítenek.

Írj egy hosszú levelet, menj vele hosszú utazásra a múltba. Írd fel szerelmetek legszebb állomásait és emlékeiteket. Találkozni fog veled, és megünneplitek kibéküléseteket.

Ha a Nyilas jegyében születtél:

Belső nyugtalanságod újra és újra messzebb hajtott partneredtől. Túl későn ismerted fel a jeleket, és mindegyik más irányba mutatott. A válás elkerülhetetlennek tűnt, de még visszafordíthatod.

Tervezz egy utat. Legjobb, ha olyan helyet választasz, ahol még nem jártatok. Fedezzétek fel újra egymást, szeressetek újra egymásba. Vénusznak és Plútónak hála, az esélyek jók.

Ha a Bak jegyében születtél:

Érzelmeidet mindig titkoltad, sármoddal takarékosan bántál. Ezzel elijesztetted társadat. A válás után azonban egyre erősebb a vágyad utána, napról napra jobban hiányzik neked. Vénusszal és Plútóval még nem késő, hogy mindent jóvátegyél.

Vedd fel azt a ruhádat, amit a legjobban szeret, amiben mindig bókokat kaptál tőle. Küldj neki egy csokor vörös rózsát, kérj tőle bocsánatot, mondd el neki, mennyire szereted. Ne spórolj a szavaiddal.

Ha a Vízöntő jegyében születtél:

Szabadság iránti vágyad nagyobb volt, mint vágyad a közelségre. Kapcsolatotokat magától értetődőnek vetted, és nem vetted észre, mennyire eltávolodott tőled. Még visszaforgathatod a kormányt, nagy szerelmedet újra meghódíthatod. Ha igazán szívből akarod, sikerülhet.

Egy párterápia újra közelebb hozhat benneteket egymáshoz.

Ha a Halak jegyében születtél:

„Mindent megtettem, amit csak akart”, ezzel veszítetted el önmagadat. Sok tulajdonsága idegesített téged, sohasem hagyott volna el saját akaratából. Most vágyakozol a furcsa szokásai után. Hiányzik ahogyan eszik, hiányzik a cigarettája füstje? Vissza szeretnéd kapni?

Fizess be két személyre egy hajó útra, a legközelebbi időpontban, és kérj tőle egy második esélyt.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top