Szemüveg: menő vagy nem menő?

2011. 07. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A szemüveg divatos kellék, ugyanakkor zavaró tényező is lehet. Amíg azért hordjuk, mert tetszik, addig nincs vele gond, ám ha muszájból kell állandóan bíbelődnünk vele, az már cseppet sem vicces vagy trendi.

A szemüveg karcolódik. A szemüveggel óvatosan kell bánni, nehogy eltörjön, megrepedjen. Nehéz tisztán tartani. Sőt! Vannak, akiknek nehéz egyáltalán megtartani. Hiszen ha az ember sportol, nyaral, strandol, úszik, labdázik vagy akárcsak fut, akkor le kell tenni, hogy miközben a mozgás örömeit élvezzük, nehogy a drága alkalmatosság lássa kárát.

Apropó drága! Éppen az imént felsoroltak miatt ráadásul a szemüveget 1-2 évente cserélni is kell, ha baja esett, megviselte az idő vagy akár csak kiment a divatból. Egy életen keresztül ez bizony igen drága mulatság. Egyszóval: rengeteg vele a macera és költség, miközben ahelyett, hogy ő alkalmazkodna hozzánk, mi alkalmazkodunk hozzá.

Kell ez neked? Ugye, hogy nem! Nekünk van egy megoldásunk. Mindössze egy alkalmassági vizsgának kell megfelelned és ha ez megvan, alig 10 másodperc alatt örökre megoldódik a probléma. A szemed majdnem olyan éles lesz, mint egy sasé, ezzel együtt pedig a szemüveg gondja is örökre a múlté!

Hol és miként, de főleg mennyiért lehetne mindezt megoldani? – teszed fel a kérdést jogosan. A válasz: a Kupon Mánia kihagyhatatlan ajánlattal állt elő ismét! Ezúttal lézeres szemműtétet ajánlunk 400 000 helyett mindössze 250 000 forintért! Nézd meg és LÁSS!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top