Jean-Claude Van Damme szívrohamot kapott

2010. 10. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A belga származású híresség hétfőn ünnepelte 50. születésnapját, de egészen eddig nem érkeztek hírek arról, hogy egészségügyi problémákkal küzdene. Hetek óta Romániában forgatott, majd a stáb néhány napra New Orleansba költözött, ahol azonban komplikációkra hivatkozva leállították a munkálatokat, még mielőtt egyetlen jelenetet is felvehettek volna.

Később kiderült, hogy a kényszerpihenő annak a sajnálatos eseménynek köszönhető, hogy Van Damme-ot hétfőn szívinfarktus érte. Felesége és két gyermekének édesanyja a Twitchfilm.net hírei szerint azonnal odautazott, hogy jelenlétével támogassa a harcművész filmcsillagot. A Starpulse.com szerint - miután szállítható állapotba került - Van Damme-ot otthonába, Belgiumba szállították, hogy ott ápolják a teljes felépülésig. Ez alatt az idő alatt természetesen a filmforgatás is szünetel, de ennél több hivatalos információt sem a színész sajtósa, sem a film producere nem közölt.

A Weapon egyébként az a film, melyben Árpa Attila is szerepel majd egy jelenet erejéig: a főszereplő levágja a fejét. Árpa a Velvetnek nyilatkozta, hogy mostanában, mióta színészként tevékenykedik, több komoly felkérése is volt. Angelina Jolie-val is tárgyalt egy esetleges szerepről a színésznő szerb háborús időkben játszódó, éppen most készülő filmjében, ám a Jean-Claude Van Damme filmjében való szereplésért ezt az ajánlatot visszautasította. Elmondása szerint sajnos még ő sem tud egyszerre két helyen lenni.

Forrás: Popcorn



Szerző

donna.hu



Scroll to Top