Liptai kiszáll a Mokkából

2011. 06. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A színész-műsorvezető láthatóan nagyon igyekszik azt mutatni, minden rendben körülötte, mégis folyton balhéba keveredik. Legutóbb egy jogtalanul használt rokkantkártyával bukott le. A csatorna megerősítette: Liptai valóban visszavonul a Mokkától, ám arról már nem nyilatkoztak, miért.

Liptai kiszáll a Mokkából, robbant ma a hír, a jól értesültek pedig már azt is tudni vélik, a rokkantkártyás balhé miatt kényszerül pihenőt tartani.

A műsorvezető nem nyilatkozott, a csatorna azonban igen: Claudia tényleg pihenteti egy időre a reggeli műsort, de ez nem vonatkozik Jóban Rosszban-os szerepléseire, a TV2 továbbra is igényt tart a munkájára, a Mokkába is szívesen várják vissza.

A hirtelen és meglepő döntés oka nagy valószínűséggel a legutóbbi botrány, mely akkor robbant ki, mikor az interneten terjedni kezdett egy fotó, melyen Claudia kocsija látható, amint jogtalanul parkol egy rokkantkártyával az autó szélvédőjén. A dologból rendőrségi ügy lett, majd a hatóság bejelentette vádemelési szándékát, mivel a kártya Claudia édesanyjáé, aki viszont néhány hónappal ezelőtt rövid betegséget követően elhunyt.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top