Makeup, egyenesen Csodaországból!

2010. 02. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Alice-nak szerte a Világon hatalmas rajongó tábora van, amin Én személy szerint egy percig sem csodálkozom. A kislány ámulatos története mindenkit magával ragadott, mind a Lewis Carrol verses könyvében, mind Disney 1951-es filmes feldolgozásában. Valljuk be őszintén, ki ne vágyna egy kicsit is arra, hogy felderíthessen egy országot, ami telis-tele van mindenféle ámulatos csodával?

Ezek után nem meglepő, ha a legújabb Walt Disney film premierje előtt vagy közben egyre több divatcég is piacra dobja a maga egyedi Alice kollekcióját. Paul&Joe is remekül döntött, mikor megalkotta ezt a mesés kis makeup csomagot. Noha, Én kissé megdöbbentem rajta, hogy a limitált smink szett mindössze egy rúzsból áll, a többi öntapadós cetli, tároló dobozka vagy notesz. Hogy ez miért számít makeup kollekciónak, számomra rejtély.

Mindezek ellenére a francia divatház limitált Alice kollekciója mesésre sikerült, és ha elfogható áron teszi ki a portékát a polcra, biztos magaménak tudok majd egyet belőle. Én függő vagyok, imádom a történetet, Te hogy vagy ezzel?

- Lukács Éva -

www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top