Mit tanulhattunk a celebszülőktől 2010-ben?

2011. 01. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ki hitte volna, hogy a celebszülők is képesek nekünk újat mutatni gyereknevelés terén. No persze azt mindenki döntse el maga, vajon példamutató-e a hollywoodi sztárok szülői magatartása.

Katie Holmes megmutatta nekünk, hogy a totyogós gyerkőcök is válhatnak divatikonokká. A paparazzók alig hittek a szemüknek, mikor megpillantották a 3 éves Suri cipőjét, mely sarkával okozott ekkora szenzációt. Holmes megvédte kislányát, mondván, mint minden lány, szereti felvenni anyu magassarkú cipőit. Amit most visel, az tulajdonképpen a táncoscipője.

Volt már korábban is precedens Mel Gibson részeg zsidózására Hollywoodban, akkor jó ideig nem jutott filmszerephez a sztár. Legutóbb is joggal vívta ki magának a ’gyalázatos’ jelzőt, szülői mivoltát illetően. Rasszista és nőgyűlölő szavakkal illette volt barátnőjét, Oksana Grigorievát, tavaly született gyermeke anyját, s ez sajnálatos módon rögzítésre is került, már több hangfelvétel is bizonyítja Mel Gibson kirohanásait. Viszonya egyre durvul volt barátnőjével, ráadásul abban is biztos lehet, hogy a rendezők ezúttal sem fogják díjazni a sztárhoz nem méltó viselkedését.

Szingli sztáranyukák viszont megörvendeztettek minket sikereikkel a tavalyi évben. Először is igencsak említésre méltó a gyermekét most már egyedül nevelő Sandra Bullock 2010-es éve: nemcsak egy babát, de egy Oscart is hazavitt a gyönyörű színésznő. Azután ott van Halle Berry, az első afroamerikai színésznő 1989 óta, aki a Vogue egyik számának címlapján pózolhatott. Reese Witherspoon pedig egy csillagot zsebelt be magának a híres Hollywood Walk of Fame-en (’A hírnév sétánya’). Ez igen, gratulálunk, anyukák!

Celebcsemetékre is megérdemelten lehetnek büszkék hollywoodi sztár szüleik, hisz bebizonyították, gyermekként is meg lehet csinálni a karrierjüket. Persze a szülők hírneve nélkül azért, lássuk be, nehezen ment volna a siker útjára lépés. De kikről is beszélünk? A Smith család (Will és Jada) méltán húzhatja ki magát, ha gyermekeikről van szó: a 10 éves Willow Smith aláírta első lemezszerződését Jay-Z kiadójánál, testvére, Jaden pedig magáénak tudhatta első főszerepét a Karate Kölyökben. Ez aztán a celebvéna. Ne feledkezzünk meg az ifjú Romeo Beckhamről sem, aki immáron saját napszemüveg-márkáját tervezi, Madonna lánya, Lourdes pedig anyjával közösen dobta piacra Macy nevű márkáját.

Becsülendő az, ahogyan Cher kiállt lánya, ill. most már fia átalakulása mellett. A Chastity Bono névre hallgató sztár ezentúl férfiként szeretne élni, s ebben anyja abszolút támogatja.

Felháborodást okozott a színésznő, Julie Bowen csecsemőszoptatós képeivel, valamint sokakat megbotránkoztatott Gisele Bündchen egy nyilatkozata is, melyben elmondta, szerinte a szoptatást 6 hónapig kötelezővé kellene tenni.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top