Művész és sportoló Don közöttünk

2009. 11. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Legutóbb írtam már róla a "Művész Donnánk újra" cikkben, hogy  milyen nagyszerű ember, aki segítette Barta Zsóka kiállítását megcsinálni. Ő maga tervező grafikus és sok-sok képzőművészeti alkotását a Donnás albumaiban megcsodálhatjuk és szintén innen tudhatjuk azt is, hogy ebben az évben március 15-én " Ferenczi Noémi "díjban részesítették, mint állami  kitüntetett  művészt.

Ami miatt most  szeretettem volna beszélni róla, az nem más mint az, hogy sikeres művészete mellett van még valami, amiben jeleskedik. Ez nem más, mint  sportszenvedélye, a céllövészet, ami számomra azért bír nagy jelentőséggel, mert legújabb sikerének elérést még az sem akadályozta meg, hogy szinte Ózdról a kiállítás megnyitójáról, másnap, november 7-én utazott Horvátországba, egy céllövészeti  Európa-Bajnokságra, ahol a senior kategóriában 2. helyezést ért el. 

Azt gondolom, hogy őszinte szívvel gratulálhatunk  ehhez a szép sikerhez. Én személy szerint nagyon örülök, hogy barátomnak tudhatom, hisz mint korában már írtam, nagyszerű ember, aki emberségből, segítőkészségből  csillagos ötöst érdemél.

Szerintem elmondható, hogy, amikor az ember szívvel-lélekkel csinál valamint, bármit elérhet. Ő egy csupa szív ember, aki szeret önzetlenül segíteni másoknak.

Végezetül szeretnék még egy hozzá kapcsolódó  eseményről szólni,-remélem, hogy nem haragszik meg érte rám, ez pedig az az esemény, hogy most november 12-én töltötte be 60. életévét, aminek alkalmából szeretettel köszönthetjük.  És szeretném a Donna szerkesztőségének megköszönni, hogy gondolataimat leírhattam  és megjelenésre alkalmasnak találták.

- Hegedűsné Aranyos Ildikó -

Köszönjük Ildikónak a kedves sorokat, a Donna csapata szeretettel köszönti Mátrai Istvánt születésnapja alkalmából.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top