Hozzávalók: - 1 csomag babapiskóta, - 1 nagy doboz tejföl, - 5 evőkanál cukor, - 2 db. tejszínhab por + az elkészitéséhez tej, - 2 evőkanál zselatin, - 1 nagy narancs leve.
A tejszínhab port elkészítjük a zacskón leírt módon, a tejfölt a cukorral összekeverjük. Közben a zselatint is elkészítjük. Én egy kávés pohárnyi vizet forralok, két teás kanálnyi zselatinnal. Amikor ez megvan, az elkészített habot és a cukros tejfölt összekeverjük. Bele 2 evőkanálnyi, már nem forró zselatint, és a narancs levét!
Jénai tálba rétegezzük a babapiskótával A krémmel kezdjük és azzal fejezzük be! Fél napig hűtőben pihentetjük. Nagyon könnyű és gyors desszert.
Köszönjük szépen Fekete Editnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.