Nézd meg, hol élt Kylie Minogue! - Képekkel

2010. 09. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindenki tudja, hogy a lakáspiac nehéz helyzetben van a válságnak köszönhetően, de úgy tűnik, Kylie-t ez nem hatja meg, pedig akár 500 ezer fontot is bukhat az üzleten. Mindenképpen meg akar szabadulni egyedi tervezésű londoni bérlakásától.

Az óriási lakás a bérház teljes felső emeletét elfoglalja, berendezése pedig akár egy igazi palotába is beillene. Korábbi ára 4,5 millió font volt, de a nyár végére ez az ár 12 százalékkal csökkent a zuhanó ingatlanáraknak köszönhetően. Mást ez valószínűleg igencsak elkeserítene, de hiába költött Ms. Minogue nem is olyan rég 2 millió fontot a felújításra (egyedi design, neves belsőépítészek segítségével), most mégis megszabadulna tőle. Feltett szándéka, hogy kertes házba költözik, valami csendes vidéken.

A klasszikus stílusban, ízlésesen berendezett ház olyan, akár egy álom, amilyenhez az átlagembernek csak a Lakáskultúrában van szerencséje. Ráadásul hányan mondhatják el magukról, hogy a híres-nevezetes szexbomba, Minogue kisasszony ágyában térhetnek nyugovóra esténként? Igazi főnyeremény! Mindenesetre aki úgy döntene, hogy megvenné a házat, előbb gondolja át jól, mivel a hatalmas helyiségek évi szolgáltatási díja nagyjából 9 ezer fontra rúg, ami barátok közt is 3 millió forint a jelenlegi árfolyam szerint. Szóval, ki akarja megvenni a híresség csodapalotáját?

           


Szerző

donna.hu



Scroll to Top