A Szűz jegye: #br# a Karma vagy a Kereszt

2010. 09. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ami a nyugati ember számára a Kereszt, a vállalt teher, a krízis mélyén lévő egyetemes „csomó” tudomásul vétele, elfogadása, az a keleti embernél a karma.

A nyugati ember különösen napjainkban úgy véli, hogy a keleti bölcsességek és életreceptek megtanulásával, esetleg lemásolásával valami nagy bölcsességre tehet szert. Sokat tanulhatunk egymástól, azonban az itt érvényes igazságok és az ott érvényes igazságok nem cserélhetők fel.

Aki nyugaton a saját krízisét teljes tudatában éli, aki a maga keresztjét vállalja, az a karmájában él. Aki keleten a karmájával azonosul, az folyamatosan oldja meg a kríziseit. Mert a kettő gyökere közös, a mélyben ugyanaz. Az emberlét nagyságának és esendőségének együttes tudata: a testi lét hihetetlen szilárdság és biztonsága és ugyanakkor az űrbe való kidobottság és a legbizonytalanabb egyedüllét egyszeri, párhuzamos megélése. Nehéz egyeztetni ezeket, de kénytelenek vagyunk megtenni. Elkerülhetetlen feladatunk, hogy szembenézzünk Keresztünkkel. 

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top