Planéták a hatodik házban 1.

2010. 09. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akár így, akár úgy kapcsolódik egy bolygó egy házhoz – vagy más néven sorsterülethez – a viszonya lehet kellemes és kellemetlen is. Bármely bolygónak a hatodik házhoz való kapcsolata többféle lehet. Vagy benne áll a horoszkopikus házban, vagy fényszöget vet a horoszkopikus ház – vagy sorsterület – csúcsára, vagy uralkodója a horoszkopikus háznak.

Akár így, akár úgy kapcsolódik egy bolygó egy házhoz – vagy másnéven sorsterülethez – a viszonya lehet kellemes és kellemetlen is. Ha a Nap áll a hatodik horoszkopikus házban, vagyis a hatodik sorsterületen. A Nap a horoszkópházakban azt mutatja meg, hogy önmagát az élet melyik területével azonosítja a legjobban az ember, ahová a legtöbb energiáját fekteti be, amivel tudatosan vagy tudat alatt a legtöbbet foglalkozik.

A Nap a 6. házban az önmegvalósítást teszi lehetővé a munkában. Ha a Nap áll a horoszkópod 6. házában, vagy annak uralkodó bolygója, akkor a legfőbb késztetésed szabja meg a munkához való viszonyodat, és ez a kötelességtudat, vagyis a kötelességet helyezed minden elé. A munkádat nagyon komolyan veszed. Abban kész vagy teljesen elmélyülni, és amennyire csak lehet, uralni kívánod a rád bízott terepet. Komoly vagy, felelősségteljes és határozott. Kevésbé látszik ez a határozottság abban az esetben, ha a nyilvánosság előtt kell valamit képviselned vagy önmagadat cégérezni. Ha ez lenne a feladatod, akkor elbizonytalanodsz, és határozatlan lehetsz. Egészségi állapotod attól függ, hogy a horoszkópod egyéb helyei mit mutatnak. Biztos, hogy az egészségi állapotod központi témaként szerepel. Figyeled önmagad, és törődsz az egészségeddel. Úgy érzed, hogy egészséged akkor biztosított, ha mindent tudsz a szervezetedről, annak működéséről. A siker közel sem olyan nagyságrendű, mint amennyi energiát belevetsz a munkádba. Ez azonban kevésbé zavar, viszont szembe kell nézned azokkal, akik közel állnak hozzád, és szeretnék látni munkádnak nemcsak eredményét, hanem a gyümölcsét is. Ebből adódóan hozzátartozóiddal súrlódások adódhatnak. A probléma az lenne, ha örökös bűntudattal küzdenél.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen kiszámoltatni, hogy a horoszkópja melyik házban áll, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. 


Szerző

donna.hu



Scroll to Top