Sós krokodil

2009. 06. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bár nem az én receptem, kaptam én is, de mindenki bátran próbálja ki, mert nagyon finom!

Hozzávalók: 500 g finom liszt, 100 g majonéz ( jó a tejföl is), 250 ml langyos tej, 1 kiskanál cukor, 1 kiskanál só, ½ kocka élesztő.

Az alapanyagokat összedolgozzuk, hagyjuk megkelni, majd megtöltjük, megkenjük tojással és megsütjük. A töltelékhez ízlés szerint, a felvert tojásba parizert, reszelt sajtot, hagymát teszünk, hogy hogyan töltjük, tekerjük, azt a képről lelessük.

Sok sikert, jó étvágyat!

Köszönjük szépen Németh Hajnalkának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top