Bár nem az én receptem, kaptam én is, de mindenki bátran próbálja ki, mert nagyon finom!
Hozzávalók: 500 g finom liszt, 100 g majonéz ( jó a tejföl is), 250 ml langyos tej, 1 kiskanál cukor, 1 kiskanál só, ½ kocka élesztő.
Az alapanyagokat összedolgozzuk, hagyjuk megkelni, majd megtöltjük, megkenjük tojással és megsütjük. A töltelékhez ízlés szerint, a felvert tojásba parizert, reszelt sajtot, hagymát teszünk, hogy hogyan töltjük, tekerjük, azt a képről lelessük.
Sok sikert, jó étvágyat!
Köszönjük szépen Németh Hajnalkának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.