Szeánsz a parázs körül

2011. 07. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A grillezés népszerűsége napjainkban sem vitatható. Hiszen amellett, hogy ínycsiklandóan finom ételek születnek az izzó szén fölött, az elkészítés önmagában is hangulatos, remek kikapcsolódás akár szűkebb körben, akár nagyobb társaságok számára is.

 

Aki hely vagy felszerelés híján nem tud maga is grillmesterré avanzsálni, az szerencsére bepótolhatja az élményt, ha a megfelelő helyet keresi fel. A Zila Kávéház például az előző évek nagysikerű hagyományát folytatva idén is megnyitotta Grillteraszát, ahol válogatott ételkülönlegességeket készítenek szigorúan faszénen.

A különböző pácolt húsféléket választható köretek és öntetek egészítik ki, és idén először a baguettszendvics is megjelent az étlapon, melyet csirkehússal vagy akár szűzérmékkel is fogyaszthat a vendég. Mindemellett még számtalan ízletes fogás közül lehet válogatni, a grillezett finomságok kedvelőinek tehát idén nyáron is érdemes ellátogatni a Zila Kávéházba.

A helyszínen ráadásul speciális párásító berendezés gondoskodik arról, hogy a finom fűszeres falatok mellett se legyen nagyon melegünk. Aki esetleg kevesellné a vízpermet jótékony hatását, kiegészítheti azt finom borokkal, üdítő fröccsökkel is - nem beszélve a Zila hagyományosan kiváló fagylaltkelyheiről. Július 11-től igényes, kedvező árú ebédmenükkel is várják a vendégeket, minderről bővebben idekattintva olvashattok. >>>

Zila Kávéház Zila Tortaformák



Szerző

donna.hu



Scroll to Top