Szvinger, de nem a tánc...

2009. 05. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szóval a klub egy több szintes villa két nagyobb és sok kisebb térrel. A nagyok közül az egyik olyan, mint egy elegáns diszkó, ahol egész éjjel egy dj nyomta a szöveget és a zenéket. A táncparkett oldalán pár asztal, ahol hajnalig meleg étellel szolgálhatta ki magát az éhező, oldalt körbe kényelmes bőrülések, és volt még egy kis dobogó is, rúddal felszerelve, hogy, aki ezen szeretné magát megjáratni, megtehesse.

A másik nagy helyiség fő attrakciója egy meleg vízzel teli medence, az oldalán bárpulttal, pultos lánnyal, és egész éjszaka korlátlan fogyasztással. Ez benne volt a belépő árában, de senkinél nem láttam, hogy visszaélt volna a lehetőséggel, hogy hullára igya magát.

A kisebb terek különböző szobák voltak. Jellemzően mindegyik nagy tükrökkel és kényelmes fekhelyekkel. Az alapszabály az, hogy ha az ajtót magukra zárják a bent tartózkodók, akkor nem lehet bemenni, de volt egy olyan szoba is, ahova azok feküdtek be, akik nyitottak voltak arra, hogy valaki beszálljon vendégként vagy csak szemlélődőként.

A pince szintjén egy szado-mazo helyiség kapott helyet felszerelve bilincsekkel, láncokkal, kalodával. Egy hálóval elkerített sarokban nőgyógyászati vizsgálószéket láttam, amit többen is kipróbáltak éjszaka. Kinek nem fordult meg még a fejében, hogy milyen lehet ezen…?

Ami számomra a legizgalmasabbnak tűnt, az a medence szélén hosszában egymás mellett elhelyezkedő négy kicsi házszerűen kialakított alacsony fülke volt. A tetőkön kémlelő nyílásokkal, az oldalán benyúlkálós lyukakkal, valamint egy nagyobb bejárati boltívvel, amin egy lánc felakasztásával lehetett a kívülállók tudomására hozni, hogy csak leskelődni lehet, vagy aktívan bekapcsolódni is. A fülkék egymástól elhúzható hálóval voltak csak elválasztva, így ha a bent levő párok szerettek volna a szomszéddal is kapcsolatot teremteni, akkor ezt kellett félrehúzni.

Mivel egyedül érkeztem, ezért nekem (sajnos) csak a szemlélődő szerep jutott. Rá kellett jönnöm, hogy itt is, mint egyéb párkapcsolatokban, a nő dönt. Ők kezdeményeztek más párok hölgytagjainál beszélgetéssel, tánccal, és ha bejöttek egymásnak, akkor ment a közös buli.

Partner cserét egyáltalán nem láttam, a lányok legfeljebb simogatták egymást miközben a saját partnerükkel szeretkeztek. Olyat észleltem, hogy egy egyedülálló férfi próbálta volna valamelyik szeretkező pár hölgyét megérinteni, de elég volt egy intés, és ez abba is maradt. A klubban nem hiszem, hogy húsz párnál több lett volna, erre nagyon vigyáztak a szervezők, és arra is, hogy egyedül érkező férfi maximum kettő vagy három lehessen. A higiénia mindenütt elérte az elvárható legmagasabb szintet. Az érkezők vadi új fehér papucsokat kaptak, minden sarokban tiszta fehér lepedők és fehér frottír törölközők, valamint óvszerek sorakoztak. Több zuhanyozó, WC, és még jakuzzi, meg szauna is volt.

Aki azt hiszi, hogy a szvinger klub egy hatalmas orgia pucér emberekkel, ahol mindenki mindenkivel, az téved. A férfiak alsónadrágban esetleg még egy trikóban is, vagy törülközőt a derekukra tekerve beszélgettek, ettek-ittak, vagy táncoltak, a nők mindezt csinos fehérneműben. A szobákban természetesen levetkőztek, de egymásnak, és nem a többi vendégnek.

Ami nagy élmény volt számomra, hogy megcsodálhattam élőben egy olyan pár szeretkezését, ahol a hölgy egy régi kedvesemre hasonlított. Pont olyan volt aktus közben, amilyennek annak idején elképzeltem, de soha nem láthattam kívülállóként. Hajnal felé vettem a bátorságot, hogy szóba elegyedjek velük, és megkérdezzem, minek járnak ilyen helyre, hiszen ezt otthon is megtehetnék a négy fal között? A válasz elgondolkodtatott. Ilyen körülmények otthon soha nem jöhetnek össze. Ott vannak a gyerekek, akik bármikor rájuk nyithatnak, nem lehet közben táncolni, iszogatni . Ezt ők úgy fogják fel, mintha egy jó diszkóba mennének el, ahol ha kedvük van egymáshoz, még szeretkezhetnek is. És én úgy láttam, hogy sokszor volt kedvük, és hosszasan élvezték egymást. Az pedig, hogy mások szerelmeskedését is látják vagy hallják, még izgatóbbá tette az együttlétüket. Ez sincs otthon, és az sem, hogy az ő játékuktól kapjon kedvet egy másik pár. Szerintük ez izgalmas és feldobja a házaséletüket. Ebben lehet valami.

Kapcsolódó anyagok:

$$215$$

$$227$$

$$1533$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top