Hozzávalók:
Tarja, zsemlemorzsa,tojás, vegeta, fokhagyma, bors, majoránna, liszt
Elkészítés:
A disznóhúst /tarja / felszeletelem. Jól kiklopfolom és besózom. Utána zsemlemorzsába majd tojásba forgatom. Olajban kisütöm, mint a bundáskenyeret. Amikor kiveszem a húst az olajból, belefektetem egymás mellé egy kiolajozott tepsibe. Az olajból, ami a serpenyőbe maradt fűszermártást készítek. Teszek bele1 evőkanál vegetát,10 db összeaprított fokhagymát, őrölt borsot, majoránnát, 1 evőkanál lisztet és felengedem 2 dl vízzel. Felfőzöm, és ezután rákenem a husi szeletek tetejére. Tepsibe teszem és készre sütöm.
Köszönjük szépen Kiss Lászlónénak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!