Ha a másslahangzók eredménye 2.

2008. 07. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A jók közé tartozol, miután ki tudtál fejleszteni magadban egy szeretetre méltó, megnyerő, segítőkész, együttműködésre és megegyezésre mindig hajló egyéniséget, ami megnyilvánul minden cselekedetedben.

Nem csoda, hogy ily módon mindenkivel meg tudod szerettetni magad, és a legtöbb esetben el is tudod érni a célkitűzéseidet, minden komolyabb nehézség nélkül, s így a jó valóban elnyeri jutalmát.

Egyéni boldogulásodat akkor fogod a legkönnyebben elérni, ha sohasem téveszted szem elől, hogy segíteni kell másoknak, hogy nem szabad titkos aknamunkát folytatni mások ellen.

Természetesen hajalmaid követésével a saját boldogulásodat is el fogod érni előbb vagy utóbb.

HA A MÁSSALHANGZÓK EREDMÉNYE 3.

Ha a névszámod mássalhangzóinak végszáma 3-as, akkor a személyiségedben fel lehet fedezni egy bizonyos kettősséget. Egyik oldalad hisz a jövőben és szembe tud nézni az eseményekkel akkor is, ha nem kapsz folytonos bátorításokat másoktól. Egy belső hang talán azt súgja neked, hogy el fogod érni életed célját, és be fogod tölteni földi hivatásodat függetlenül attól, hogy pillanatnyilag milyen körülmények között élsz.

Azonban van egy bizonyos negatív oldalad is, s ha ezt engeded felül kerekedni, akkor úgy érzed, hogy az élet már téged teljesen megtört, agyonütött, és hogy további erőfeszítéseket már nem érdemes tenned.

Jellemedet azzal tudod fejleszteni – és életedet úgy teheted sikeresebbé – ha erősíted önmagadban a bátorságot, elszántságot, és önbizalmat.

Komoly tehetség lakozik benned. Neked kell megtalálnod azt a formát, ami a te részedre leginkább megfelel, hogy azon keresztül kifejezhesd a benned rejlő tehetséget szabadon, függetlenül, gátlásoktól mentesen. Ha lehetővé teszed lehetőségeidnek és képességeidnek akadálytalan kibontakozását, akkor nincs mit félned az élettől.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top