Útra indult Anyuci!

2009. 07. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ám azt mindenki tudja, hogy bármekkora öröm is egy gyermek világrahozatala, bizony igen sok gondot is jelent. Kevés édesanyának adatik meg, hogy olyan nagycsaládban éljen, ahol a nagyszülők, rokonok gondos figyelmét élvezheti, ahol évtizedek felgyűlt tapasztalata segítheti a fiatal mamát. Kimondhatjuk, hogy a 21. században már nem elegendő egy gyereket megszülni és nevelgetni, hanem fel kell készülni erre a hatalmas kalandra!

Az Anyuci.hu oldal éppen ebben a felkészülésben szeretne segíteni az édesanyáknak! Ha beregisztrálsz oldalunkra, akkor lehetőséged van arra is, hogy gyermeked adataid rögzítsd, és ezek alapján a gyermeked (gyermekeid) életkorához tartozó összes információs cikkünket elolvashasd. Ezekben szó esik egészségügyi kérdésekről, táplálkozásról, nevelési problémákról, az anyák gondjairól, a család helyzetéről, az intézményekről. Ahogy cseperedik gyermeked, úgy változnak a cikkek is – mindig az adott életkorhoz kapcsolódó friss anyagokat láthatod. Találhatsz oldalunkon számtalan apró segítséget is, például különféle kalkulátorokat, illetve naplót is vezethetsz.

Ha még csupán tervezed a gyermekvállalást, vagy picid még a pocakodban rugdos, akkor is érdemes oldalunkra ellátogatnod, hiszen a fogantatás pillanatától kezdve követjük nyomon egy baba fejlődését. Sőt, elébe megyünk a dolgoknak, és azoknak is igyekszünk hasznos tanácsokkal szolgálni, akik fejében még csupán egy kósza ötletként van jelen leendő gyermekük világrahozatala. Mert a gyermekvállalásra nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést!

Ám tisztában vagyunk azzal is, hogy a gyermeknevelés kérdésében igen sokféle minta létezik. És ugyan vannak, akik esküsznek a saját módszerükre, ám gyermekpszichológusok véleménye szerint is sok féle módon lehet „jól” nevelni! Ezen az oldalon nem kívánunk egyikféle „nevelési iskolához” sem csatlakozni, sokkal inkább hiszünk abban, hogy minden anya jó anya, aki gyermekével törődik. Minden anyuka birkózik a saját problémáival, és kialakítja sajátságos módszerét – miközben rengeteg tapasztalatra tesz szert.

Ez az oldal éppen abban különbözik a többi hasonló oldaltól, hogy a ti tudásotokra is épít, számít! Az egyik mamának az a gondja, hogy nem tudja álomba ringatni gyermekét, és egyik javasolt módszer sem válik be. Ám egy másik anyuka kitalált egy új módszert, és lehet, hogy éppen ez lesz a nyerő! Az Anyuci.hu oldalon lehetőséget biztosítunk nektek arra, hogy beszélgethessetek egymással, és megoszthassátok gondjaitokat, sikereiteket más anyukákkal.

Látogass el az Anyuci.hu oldalra, regisztrálj, és légy tagja az Anyucik csapatának, akiket mind egyetlen cél vezérel: gyermekeinkből egészséges, boldog, okos felnőtteket szeretnénk nevelni!

Az Anyuci.hu csapata

www.anyuci.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top