A legérzékenyebb Bikák

2010. 04. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor te vagy a Bika jegyűek között a legérzékenyebb. Képes vagy meghallani, hogyan nő a fű, és hogyan köhög egy bolha. A legérzékenyebb emberek táborát növeled. A legkisebb szellő is megérint téged, környezetedben a legkisebb változást, a legenyhébb rezdülést is képes vagy megérezni.

Nagyon boldog lehet az az ember, aki a párodnak tudhatja magát. Aki veled szemben áll, nem is kell, hogy megszólaljon, nyitott könyvként áll előtted, minden mozdulatából ki tudsz olvasni valamit, semmilyen titka nem marad észrevétlenül előtted. Természetesen, aki úgy érzi, hogy keresztüllátsz rajta, nem lesz a legbarátságosabb veled szemben. Még akkor sem lesz barátságos, ha meg van győződve arról, hogy csak jót akarsz neki. Egészen biztosan sok tapasztalatot összegyűjtöttél már ez ügyben,  és a körülmények már túl óvatossá is tettek téged. Ha valaki egyszer utat talált a szívedhez, biztos lehet abban, hogy segíteni fogsz neki akkor is, ha ezt egyáltalán nem jelzed felé. Hangulatod gyakran változik, ezt nagy érzékenységed hozza magával. Vagy nagyon lelkesedsz, vagy nagyon szomorú vagy, de ellenőrizni képtelen vagy ezeket a hullámzásokat. Tudtad, hogy egy festőművész rejtőzik benned? Születésnapodra kérj festőállványt, ecseteket, festéket, és próbáld ki magad.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top