A kozmikus szakítópróba

2010. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A telihold a Skorpió jegyében ismét megerősíti a feszültséget a Szaturnusz és az Uránusz között. Figyelemre méltó erők hatnak ránk.

A Szaturnusz hátráló mozgása során a Szűz jegyébe érkezett, és ismét az Uránusszal áll szemben, az Uránusz a Halak jegyében áll. Ez már a negyedik az öt összetalálkozás között.

Július végén fogjuk utoljára ezt érezni. Egymással ellentmondóbbak nem is lehetnének most a bolygók energiái. A Szaturnusz a rend és a struktúra őre, az Uránusz ezzel szemben a specialistája a káosznak és a változásoknak.

E között a két bolygó között muszáj feszültségeknek keletkezniük.

Emberek, akik a kötelesség túl szoros „fűzőjébe” szorítva érzik magukat, megérzik a lehetőséget a változásra.  Egy radikális felszabadító csapás lehet a megoldás ezekben az esetekben.

De legtöbbször csak arról van szó, hogy fel kell ismernünk, hogy minek kell szerepet játszania az életünkben, és mi az, ami már régen megérett a változtatásra, vagy esetleg a selejtezésre.

Ez érintheti a családot és a házasságot, de a szakmai szituációkat is. Nem kell mindent rögtön kidobni a fedélzetről, legtöbbször elegendő az irányvonal korrigálása is.

Ne riadj hát vissza az újításoktól, ha itt van azok ideje.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top