Telihold a Skorpió jegyében

2010. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Igyekezzünk elkerülni a sérüléseket, mert a sebek ilyenkor sokkal lassabban gyógyulnak.

A Skorpió jegyében álló telihold erős rejtett lelki energiákat mobilizál. Különböző dolgokat kívánhatunk ilyenkor magunknak. Főleg akkor, ha pozitív gondolatokat gyűjtöttünk össze, akkor azok meg fognak valósulni, hihetetlen biztonsággal. Próbáld ki, csodálkozni fogsz.

Ha megvan a tehetséged, az energiád a gyógyításhoz, akkor lehet, hogy erre most fogsz először  ráébredni.

Ez a hold szinte hipnotikus hatalmat ad mindenkinek mások felett. Ez azonban veszélyt is jelent, ne engedd, hogy mások rád kényszerítsék az erejüket. Ne hallgass szerelmi ígéretekre, ne engedd, hogy akaratod ellenére elcsábítsanak.

Eközben te is sok mindent elérhetsz. Amihez eddig talán az erőd, a bátorságod hiányzott, most sikerülni fog.

Most teljes energiádat mozgósítani tudod majd, és egyetlen célra fogod koncentrálni. Főleg, ha ezt akarod.

Most ne provokáld ki kedvesed féltékenységét. Vigyázz arra is, hogy ne legyen benned harag vagy bosszúvágy.

Lehetséges, hogy érzed majd a csábítást, hogy iratokat,  nyugtákat, számlákat, éttermi cédulákat átvizsgálj, és a hűtlenség jeleit keresd bennük. Jobb lenne, ha ezt nem tennéd, mert csak megbántod.

Ha ugyanis kedvesed ezt észreveszi, a következmények szörnyűek lehetnek, leginkább akkor, ha ezeket a játékokat pontosan ez alatt a telihold alatt venné észre, akkor nincs visszaút többé.

Jobb, ha ezekről azonnal lemondasz. Ilyen meggondolatlan cselekedetekre különösen a hölgyek hajlamosak.

Ne hallgass negatív belső hangjaidra sem, ne hallgass az érzésekre, hogy pl. a kedvesed amúgy sem szeret, hogy a barátod vagy barátnőd úgyis csak kihasznál, hogy örök áldozat vagy.

Ezekre az áldozati játékokra senkinek nincs szüksége.  Teliholdnál hajlamosak vagyunk elpusztítani, amit szeretünk.  Ne engedjük a sötét gondolatokat eluralkodni életünkben.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top