A legnyugtalanabb Bika

2010. 05. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szerintem elég gyakran teszed fel ezt a kérdést a legkülönbözőbb élethelyzetekben. Ellentmond ez a Bika jellemzőinek, mely szerint szilárdan kellene a földben gyökerezned.

Még a gondolatát sem tudod elképzelni annak, hogy örökre egy helyben kelljen maradnod.  Mozgékony akarsz maradni, az is kell, hogy maradj, és szabadnak kell érezned magad.

Ezért utazol szívesen, gyakran költözöl is, szükséged van mindig a „tapétacserére”, vagyis a változatosságra.

Másrészről mindig megkérdezed magadtól, hogy vajon végre meg tudsz-e állapodni, hol van a hazád. Lehet, hogy az otthonnak ezt az érzését a kapcsolatokban keresed vagy egy munkahelyben. De itt is valószínűleg hamar keletkezik olyan érzésed, hogy ismét el kell indulnod.

Fontos számodra, hogy vállald ezt az ösztönt, ami mozgásra késztet, és ennek megfelelően rendezd be az életedet. Egy partnerkapcsolat csak akkor lesz kielégítőde ha állandóan mozgásban tudsz lenni, elkezded magad biztonságban érezni. számodra, hogyha ez a cselekvés közös élvezetére, és az úton lét örömére alapul. Egy foglalkozás akkor tesz boldoggá, hogyha állandóan kipróbálhatod magad benne, és személyiséged különböző oldalait meg tudod mutatni. Meglepő,

Ezután veszed észre, hogy mindenütt otthon lehetsz, ahol úgy és olyannak fogadnak el, amilyen vagy.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top