A legspontánabb Oroszlán

2010. 08. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha bármely hónap augusztus 6. és 8. között születtél, akkor te vagy az Oroszlánok között a legspontánabb. A spontaneitás a nagy adud, és ha valamit nem tudsz azonnal megvalósítani, akkor inkább hagyod az egészet. A lelkesedésed valami iránt ugyanis meglehetősen rövid életű, viszont magasra visz, és nagy teljesítmény elérésére tesz képessé.

 

Mivel ritkán cselekszel terv szerint, mások szemében gyakran kaotikusnak tűnsz. Azt a benyomást kelted, hogy nem lehet rád számítani. Emellett csak konzekvensen követed, hogy csak azt ígérd meg, amit tényleg meg is tudsz tartani, de ezt nehezen tudod felmérni.

Azt az ígéretet, amit nem ad meg az ember, nem is lehet megtartani. Így nézve csak őszinte vagy önmagadhoz, és másokkal szemben is.

Az, hogy a másik oldalon hiányzik a kitartás belőled, és ritkán mutatsz türelmet, elviselhető, mert egyszer egy dologért lelkesedsz, már ha rövid ideig is, de beleadsz mindent.

Amihez ilyenkor hozzáfogsz, azt sikerre is viszed. Nem kellene elvárni tőled, hogy tovább maradj egy dolognál, mint amennyire szükséges.

Ha energiádat felhasználtad, új kihívásokra van szükséged, ezeket meg is találod.  Végül is egy alig elérhető mennyiségű tapasztalattal rendelkezel, mert engeded, hogy az élet keresztülhajtson a világon.

Ez keresett szakértővé tesz minden élethelyzetben téged.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top