A Merkúr fokozza a tempót!

2011. 01. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ezen a héten a Merkúr nem fogja hagyni, hogy ölbe tett kézzel pihenjünk, nem hagy bennünket belecsontosodni a rutinba. A Merkúr jó adag nyugtalanságról gondoskodik.

Megtörnek a megcsontosodott struktúrák és a régi szokásokat újra kell értékelnünk. Ez szabaddá teszi az utat az új energiák számára, melyeket a Mars hoz majd magával. Összejátszik az Uránusszal és a Jupiterrel, belép a Vízöntő jegyébe, és ezzel lehetővé teszi a haladást és a továbbfejlődést, és új optimizmust ajándékoz.

Hétfő

Hallgassunk megérzéseinkre, ma "jó lesz a szimatunk".

A Hold kellemesen kapcsolódik a Marshoz, az Uránuszhoz, a Jupiterhez és a Vénuszhoz. A Merkúr is pozitív kapcsolatot vesz fel a Neptunusszal.

Kidomborodik az intuíció. Lendületes a nap kezdete, délelőtt mindenesetre nehezünkre esik majd egy dolog mellett megmaradni. Déltájban kellemesen érezzük magunkat a bőrünkben. Délután némi lustasággal kell felvenni a harcot.

Hallgassunk most szakmai és anyagi kérdésekben is megérzésünkre. Az estét tartsuk fenn jó barátainknak.

Kedd

Az Uránusz beleszól a dolgainkba.

A Merkúr kellemetlen fényszögben kapcsolódik először az Uránuszhoz, majd a Jupiterhez.

Az általános tempó gyorsul. Állandóan csöng a telefon, mindenki nyugtalan. Találkozók hiúsulhatnak meg, készülékek állhatnak meg. Sok ötletünk van, de nem mind állja meg a helyét.

Maradjunk rugalmasak, ne hagyjuk magunkat nyomás alá helyezni. Döntéseinket jól gondoljuk át. Inkább magunkra hagyatkozzunk, mint mások ígéreteire. Kerüljük a hanyagságot, írásainkat vizsgáljuk át, gyomláljuk ki a hibákat.

Szerda

Legyünk nyitottak az újra.

A Mars és az Uránusz, valamint a Hold és a Neptunusz kellemes fényszögben kapcsolódnak, a Nap és a Hold kellemetlenkednek.

Izgató impulzusok jönnek kívülről. Váratlan találkozások, új területei a tudásnak. A munkacsapatok jól tudnak együtt dolgozni. Aki nem viselkedik önző módon, hasznos változásokat tud elindítani. Déltájban rövid időre elégedetlenség lesz úrrá az embereken, de ez hamar elmúlik.

Hallgassunk belső hangunkra, vegyük komolyan megérzéseinket. Ha biztosak vagyunk a dolgunkban, cselekedjünk azonnal.

Csütörtök

A Merkúr a Bak jegyébe lép.

A Hold és a Plútó kellemes kapcsolatra lépnek. A Merkúr 12.24-kor belép a Bak jegyébe.

Az izgalmak lenyugodnak, lassanként lelassulnak a történések. A gondolkodás és a cselekvés szabályos formában zajlik, a józan ész veszi át az irányítást. Koncentráltan, türelmesen dolgozunk.

Délután végezzük dolgunkat megfontoltan, javaslatainkat meggyőzően adjuk elő. Gondoljuk át az utolsó napok eseményeit, fedezzük fel, hol lehet valamit javítani.

Péntek

Jupiter szerencsét hoz.

A Mars és a Jupiter pozitív módon kapcsolódnak egymással.

Jó alkalmak adódnak, a csillagok gondoskodnak a szükséges adag szerencséről. Anyagi, üzleti dolgok kedvezően alakulnak. Folyamodványok benyújtásánál jól szerepelhetünk. Általánosan vidám, könnyed légkör uralkodik, erősnek és vitálisnak érezzük magunkat.

Nézzünk optimistán a jövőbe, kovácsoljunk terveket. Legyünk bátrabbak, haladjunk céljaink felé. Önbizalommal közelítsünk ahhoz a célhoz, melyet már elveszettnek hittünk.

Szombat

A Mars a Vízöntő jegyében áll.

A Hold negatívan kapcsolódik a Neptunuszhoz, de pozitívan az Uránuszhoz, a Jupiterhez és a Marshoz. A Mars belép a Vízöntő jegyébe.

A délelőtti vásárlásnál inkább bízzunk az ösztönünkben, mint a reklám ígéreteiben. Délután plusz energiát kapunk. Megfelelő lesz a csillagállás otthoni és kerti munkákhoz, valamint a sporthoz.

Próbáljunk valami mást, fedezzük fel új oldalainkat. Maradjunk kíváncsiak azzal szemben, amit az élet még számunkra tartogat.

Vasárnap

Szánjunk időt a barátainkra.

A Hold és a Vénusz szemben állnak egymással, a Hold még a Szaturnusszal vesz fel kellemes kapcsolatot.

Kora reggel rossz hangulat uralkodik, ami azonban elég hamar elmúlik. Közlékennyé válunk a többiekkel szemben. Telefon, e-mail – a csillagok a kommunikáció minden fajtáját segítik. Este komoly témák kerülnek elő, és megtaláljuk a megoldásokat.

Hallassunk magunkról. Menjünk látogatóba. Tájékozódjunk újságokból, TV-ből, internetről a világ dolgai felől.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!


Szerző

donna.hu



Scroll to Top