Reese Witherspoon magyar férfit szeret

2011. 01. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A gyönyörű színésznőnek a napokban kérte meg a kezét szerelme, a magyar származású, de Hollywoodban élő Jim Tóth. A sikeres üzletember nem fukarkodott, a sztárok jó szokásához híven ő is egy meglehetősen mutatós darabbal lepte meg az eljegyzés okán a szőke szépséget.

Reese Whiterspoon első, Ryan Phillippe-pel kötött házassága után most újra menyasszony, aminek tényét nem kisebb eseményen, mint egy szurkolói kiáltásoktól hangos kosármeccsen erősítette meg. Itt sikerült ugyanis a fotósoknak először lencsevégre kapni az óriáskőt, mely az eljegyzési gyűrűt díszíti. Később, a Lakers meccs után, a pár hivatalosan is bejelentette életük egyik legfontosabb eseményét.

Jim Tóth, a 40 éves hollywoodi sztármenedzser a hírek szerint egy 4 karátos Ashoka gyémánttal lepte meg kedvesét, aminek szerencsére még Ryan Phillippe is örül. A volt férj úgy nyilatkozott, hogy boldog Reese és Jim miatt, de nem kívánna semmit, csak annyit mond, hogy soha fantasztikusabb anyát a gyermekeinek nem kívánhat senki. A két színész egyébként 2008-ban vált el, hét év házasság után. Két közös gyermekük, Ava és Deacon 11 és 7 évesek.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top