A Nyilas és a család

2009. 11. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hogy nagy tévedést követnek el, azt maguk észre sem veszik. Pedig igen nagy veszélyt rejt magában ez a száz százalékos odaadás. Azt ugyanis, hogy rövid idő után elvesztik egyéniségüket, és tartásukat, legfőképpen azt az energiaforrást, amiből a családnak is kamatoztatni tudnának. Ha saját maguk maradnak, megtartva foglalkozásukat, kedvtelésüket, akkor tudnak igazán eleget tenni kötelezettségüknek is.

Otthonuk, lakásuk, ha tehetnek érte valamit, tágas és levegős. Található benne egy-két olyan darab, ami tekintélyt sugároz. A fa, mint burkolat is megjelenik a lakás egyes részein.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor családi életedet valamilyen komolyabb hagyaték, örökség alapozhatja meg, vagy gyarapítja. Otthonodat nagyon otthonossá, családközpontúvá formálod. Ügyelsz arra, hogy a családi tűzhely valóban összetartsa a családot. Gyermekeidnek fényes jövőt álmodsz és tervezel.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, gondoskodó természeteddel szolgálod családodat olyan otthonban, amit látványosan rendezel be. Az otthonról, a családról kialakult életfilozófiád van, annak alapszabályait igyekszel követni, és családoddal betartani. Gyermekeidet gondos aggodalommal veszed körül, azzal a szándékkal, hogy egy fokkal legalább magasabbra jussanak a társadalmi ranglétrán, mint te.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, jól kialakított, praktikusan felszerelt és gondosan tisztán tartott lakásban élsz. A rendszabályokat igyekszel betartatni, noha te is gyakran megszeged azokat. Gyermekeiddel elnéző vagy, inkább barátnak tartod őket.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, akkor házad ajtaja mindig nyitva áll barátaid előtt, de még az ismerősök is beleférnek a körbe. Különösen, ha valamilyen művészi adottsággal rendelkezel, szívesen gyűjtöd barátaid alkotásait, munkáit, amivel otthonodat is díszítheted egyben. Gyermekeid örömet is szereznek, de áldozatot is követelnek tőled.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, nem fogod megtagadni oroszlán természeteddel együtt járó fényűzési igényedet, legalább a lakásban. Noha igényesen berendezett lakásodat nem fogod közszemlére bocsátani, legféltettebb darabjaidat pedig titkosan őrzöd. Gyermekeid követik hevességedet, és harci kedvben is túltesznek rajtad. Inkább visszafogni, mint ösztönözni kell őket, ha küzdenek valamiért.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, gondosan ügyelsz arra, hogy lakásod olyan legyen, mint saját magad. Őszinte, nyitott, áttekinthető és optimizmust tükröző. Gyermekeidet megtanítod arra, hogy tehetségüket kamatoztassák az életben.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, akkor otthonodat viszonylag egyszerűen rendezed be, de úgy, hogy az egyben biztonságot, lehetőleg anyagi biztonságot is nyújtson. Könnyen lehetséges, hogy egyben munkádat is otthon végzed, vagy onnan irányítod vállalkozásodat. Gyermekeid tanulására különösen ügyelsz. Szívesen veszed, ha minél magasabb iskolában van kedvük tanulni.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, szigorú és kicsit szeszélyes jellemű ember vagy, családodban viszont szabadságot biztosítasz mindenkinek, és szereted a nyitott, beszédes légkört. Gyermekeid önkéntelenül is kötődnek a családodhoz.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed is Nyilas jegyében áll, fokozottan ügyelj az általános leírásban olvasható figyelmeztetésre. Nem áldozhatod fel magad a család oltárán, mert abból senkinek, legkevésbé a családodnak lesz haszna. Őrizd meg a magad természetét hajlamaiddal, kedvteléseiddel együtt. Gyermekeiddel vitáid is adódnak. Akkor nyered meg magadnak őket, ha az élete velük együtt egy színes kalandnak tekinted. Aggódásodat tapintatosan adagolva éreztesd velük.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, akkor természetes állapot, ha otthonodban lárma, zaj, egyszóval élet van. Rögtönözni, és minden jót mulatni. Így lehet a nézeteltéréseket is könnyebben elsimítani, amiből azért jut minden napra.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, a humanitás hangulata családodon belül, otthonodban is elsődleges szempont, különösen, ha valakit ápolni, gondozni kell. Kényelem és melegség. Gyermekeid talán messzire kerülnek egyéniségben, de csak azért, hogy felnőve társaid, partnereid lehessenek.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor befogadó otthont építesz, alakítasz. Mindenbe lehet mindenkinek beleszólásod, javaslatod. Az ésszerű ötletek berendezkedésre, életvitelre, nálad visszhangra találnak. Érzékeny lelkületű gyermekeket nevelsz, akikre jelentős örökséget kívánsz hagyni.

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@beltav.hu email címre! 1000Ft/oldal.

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350Ft/perc.

Ha nem ismered még az Ascendensed, írj Németh Áginak, a Donna asztrológusának, vagy a triamos@beltav.hu e-mail címen is ingyen megtudhatod.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top