A Plútó és a Mars veszélyes állásban van!

2010. 01. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A visszafelé mozgó Mars az Oroszlán jegyében közel jön a Földhöz, és a Nappal szembenállásba fog kerülni. A telihold az Oroszlán jegyében lesz, így szinte már nem is lehet szó nyugalomról és megfontoltságról.

Ez a hét asztrológiai szempontból nézve próbára tehet bennünket.

A Mars visszafelé mozog, és mivel az Oroszlán jegyében jár, a történések nem egy csendes kis kamrában fognak lejátszódni.

A Mars szembenállásban fog találkozni a Nappal és a Vénusszal a Vízöntő jegyében. Az emberek közti kapcsolatok érezhetően csikorognak, férfi és nő láthatóan nem tudnak közös nevezőre jutni. Ezt a hatást erősíti majd a telihold az Oroszlán jegyében. A szégyenlős elemzés és érvelés helyett érzelmek és az önmagunkba való tekintés áll a középpontban, csak arra kérhetlek benneteket kedves Olvasók, hogy ne engedjétek befolyásolni ezzel magatokat.

Próbáljatok meg a lehetőséghez képest fair-ek és barátságosak maradni, hogy ne kelljen később szavaitokat vagy tetteiteket megbánnotok.

Ez a hétvégére is vonatkozik, amikor a Szaturnusz és a Plútó egymással kedvezőtlen fényszögben állnak.

Akár kedvezőtlen körülmények, akár elutasító emberek hátráltatnak szándékainkban: minél kevésbé ellenkezünk, annál hamarabb ismerjük fel a helyzet rejtett hasznát. Fel a fejjel!

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top