A Skorpió szülött és a munka

2008. 11. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha egy munka távlat nélkülinek és jelentéktelennek tűnik, aggályoskodás nélkül felhagysz vele, és keresel magadnak másikat, bár kicsi az esélye, hogy ne találnál ilyet.

A veszekedés nem szokatlan tőled, legyen szó akár a fizetésről, a teljesítményről, vagy akár a befejezési határidőről. Okai a mások felé támasztott szélsőséges elvárásaidban keresendők. Rámenős alkat vagy, s nagy eltökéltséggel veted bele magad bármilyen munkába. Megingathatatlanul törsz a célod felé, és meg nem állsz, amíg siker nem koronázza a fáradozásaidat. Nemcsak magadért, de mások érdekében is megteszed. Nem lazítasz, amíg be nem fejezted, amin éppen dolgozol. Még akkor sem, ha egész éjszaka fenn kell maradnod, vagy haza kell vinned a munkát.

Valószínűleg mások irányításával bíztak meg, de nem vagy könnyű főnök, mert mindenkitől elvárod, hogy rögtön kövese az utasításaidat.

A munkaadók bolondok lennének nem alkalmazni téged. De ugyanilyen őrültség lenne részükről, ha túl nagy hatalmat adnának a kezedbe, mert könnyen a fejedbe szállhat és elképzeled, hogy ellenségekkel vagy körülvéve, akik mind a helyedre pályáznak. Szívesen vállalsz kockázatot, de nem mindegyik helyes döntés.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top