A szépészeti beavatkozásokról I. - Aesthetica

2008. 04. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Bank Center Platina Tornyának 3. emeletén járok, szimpatikus hely, a recepciósok kedvesek. A plasztikai műtétek kivételével minden szépészeti beavatkozást az itteni rendelőkben végeznek. Itt zajlanak az esztétikai kezelések, bőrgyógyászati beavatkozások, mezoterápiás kezelések, orvosi diétaprogramok, visszérkezelések, végleges lézeres szőrtelenítés, illetve az alakformálás. Az Aesthetica egy több évtizedes szakmai múltra visszatekintő nemzetközi orvosi központ hazai leányvállalata, amely 2005. márciusában nyitott meg Budapesten.

A bejelentkezést követően a páciens orvosi konzultáción, illetve esztétikai tanácsadói konzultáción vesz részt. A tanácsadó feladata, hogy kapcsolatot tartson orvos és páciens közt. A konzultánsok igyekeznek baráti kapcsolatot kialakítani a pácienssel, így ha annak a későbbiekben bármilyen jellegű kérdése merül fel, bizalommal fordulhat tanácsadójához.

A plasztikai műtétekre jelentkezők 70%-a nő, többnyire 30-40 közöttiek, akik nincsenek kibékülve alakjukkal. Az esztétikai beavatkozásoknál – mint a lézeres szőrtelenítés –, az életkor kicsit korábbra tolódott, sok huszonéves páciense van az orvosi központnak.

Napjainkban az egyre szaporodó szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban kezdünk egyre szkeptikusabbá válni. Rengeteg hírt hallunk elrontott műtétekről, Gábor Zsazsa-féle túlzásokról, mégis sokan kacérkodunk a gondolattal, hogy valamit megváltoztatnánk magunkon. Mielőtt a műtét mellett döntenénk vagy a lelkes ellenzők táborához csapódnánk, nem árt utána járni miből is állnak a szépészeti beavatkozások. A következő hetekben erről olvashatunk.

Kapcsolódó anyagok:

$$160$$

$$335$$

$$355$$ 

$$404$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top