A torkos Oroszlán

2010. 08. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindenesetre valószínűleg nehezen tudsz ellenállni, és nem is fogod vissza magad, ha valami finomat kínálnak neked. Ilyenkor az étvágyad nagyobb, mint az éhséged. Könnyen hajlasz arra, hogy szükségleteid puszta kielégítésén túllépj, és elengedd magad, „amíg a készlet tart”. A probléma, a gyakran mértéktelen magatartásod, sajnos nyomokat hagyhat hátra, és ez zavar téged, mint olyan embert, aki nemcsak vonzódik a széphez, hanem magával szemben is a legmagasabb esztétikai igényeket állítja. Ezzel a dilemmával mindenesetre együtt tudsz élni, mert túlzott mértékig problémázni ilyen dolgokon nem a te természeted. Úgy veszed a dolgokat, ahogy jönnek, gyakran meghökkentően laza tudsz maradni ott, ahol mások gondterhelt arccal járják az élet utcáit. A becsvágy inkább idegen számodra.

 

A legfontosabb célod egy olyan életet felépíteni, ahol jól érzed magad. Ehhez nem sok dologra van szükséged. Sok kortársad művészi ambíciókat fejleszt ki magában. Legyen ez a festészet, a tánc vagy a színház. Kíváló szakácsok is vannak köztetek.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top