Neked mi a történeted?

2011. 07. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Közel 10 évvel ezelőtt még a Mellesleg.hu oldal berkein belül alakult ki egy közösség, melynek tagjai ismerkedés mellett saját verseiket, novelláikat, hosszabb-rövidebb lélegzetvételű irományaikat osztották meg egymással. Ez a közösség szépen gyarapodott az évek során, így született meg a Történetek.hu.

Legyen szó sci-fi novellákról, szépirodalomról, vagy éppen pikáns történetekről, az oldalon több kategóriában is írások százai közül válogathatsz. A próza mellett a versek kedvelőinek is érdemes szemezgetni a feltöltött alkotások közül, talán épp itt bukkansz majd a jövő kedvenceire.

A Történetek.hu most újabb fontos mérföldkőhöz érkezett. Az oldal alapos ráncfelvarráson esett át, így megszépülve, kényelmesebb formában, új funkciókkal várja az írás, olvasás szerelmeseit.

 

Az újdonságok között van az Ajánló, ahol rég elfeledett írásokat is kiajánlunk majd nektek. A szerzők adatlapja pedig letisztultabb, könnyebben átlátható lesz.

Az elolvasott történetek alatt egyszerűen, egy kattintással jelezhetitek, tetszett-e az írás, ami fontos visszajelzés a feltöltő felé. Az oldalon fórumozásra és online napló írására is van lehetőség, az itt szerzett tapasztalatok alapján továbbfejlesztheted stílusodat és új barátokat is szerezhetsz.

Tökéletesítsd stílusérzéked, nézz szét a megújult Történetek.hu-n és merülj el a betűtengerben!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top