A Vízöntő Ascendensei

2009. 02. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a KOS jegyében áll – a világ egészen nyugtalan emberei közé tartozol. Vízöntő energiáddal állandóan nagy terveken jár az eszed, ascendensed gondoskodik arról, hogy azonnal meg is akard valósítani. Lakókörnyezetedben gyakran lehet megtalálni a legújabb technikát és nagyon modern bútorokat. A régi dolgokat becsülöd, de csak mértékkel.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a BIKA jegyében áll – briliáns, valóban ragyogó ember vagy, kiváló szórakoztató és vendéglátó. Olyan szívesen találkoznak nálad az emberek, mint régebbi időkben az irodalmi körökben. Összekötöd életedben a jövőt a hagyománnyal, ami nagyon kellemes egyveleget alkot.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed az IKREK jegyében áll – ezzel a kombinációval legkedvesebb időtöltéseid közé tartozik a hírek olvasása, hallgatása, információk gyűjtése az egész világból. Mindig jól értesült akarsz lenni, és nagyszülőként jobban megérted a fiatalok világát, mint a szüleik. Legszívesebben terveket kovácsolsz. Figyelmed mindig valami újra irányul.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a RÁK jegyében áll – hihetetlenül erős érzelmeid vannak, de senkinek nem mutatnád meg őket önszántadból. Függetlennek és öntudatosnak mutatod magad néha annyira, hogy visszariadsz egy kapcsolattól, mert félsz, hogy elveszíted a szabadságodat. Emellett egy biztos alap, amelyen landolhatsz az, ami igazán boldoggá tud tenni.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a OROSZLÁN jegyében áll – semmi esetre sem vagy egy hízelgő típus. Csodálatra méltó képességeid vannak, melyekről szívesen beszélsz. Megmutatod, hogy tudod, mi a teendő. Hivatásodban ez nagyon gyakran segíti felemelkedésedet, mert a határozottságot szívesen látják. A magánéletben nem árt ezt a tulajdonságodat kissé visszafogni.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a SZŰZ jegyében áll – szokatlan összeállítás: egyik oldalon a laza, megszokottól eltérő Vízöntő-energia, másikon a strukturált, földön járó Szűz-erő! A következmény: emberek ezzel a kombinációval gyakran sokra viszik, kedveltek és becsültek, mert megérezni, hogy a külszín mögött sok tudás rejtőzik, és nem felvágóak.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a MÉRLEG jegyében áll – jelenlétedben mindenki jól érzi magát. Ismered Istent, a világot, és képes vagy másoknak az az érzést adni, hogy különleges ember. Csodálatos történeteket tudsz elmesélni, jó kapcsolatod van gyerekekkel, mert az ő szemükkel tudod nézni a dolgokat. A párkapcsolatban néha nehézségeid adódnak, mert félsz a szoros kapcsolattól.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a SKORPIÓ jegyében áll – rendkívül sok energiád van. Állandóan új titkokat fedsz fel, kutatsz, keresed az új ismereteket. Ezt nagyfokú függetlenséggel teszed. Ha a többiek elvesztik érdeklődésüket, nem zavartatod magad. Saját magadban találod meg a hajtóerőt. Különösen izgató ezt megtapasztalni veled szerelmi téren.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a NYILAS jegyében áll – saját tapasztalatodból ismered a világot. Mindig tudod, miről beszélsz. Semmit sem viselsz el olyan nehezen, mint a hencegést. Kíméletlenül leleplezed azokat, akiknek az ígérete nem több meleg levegőnél. Igazán akkor vagy boldog, ha a világban a jóért küzdhetsz.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a BAK jegyében áll – a szabadságvágy és saját magad korlátozása lakik a lelkedben. Ez ajándék, ha tudod, mikor hagyd az egyiket, mikor a másikat uralkodni. A csökönyösséget, a féktelenséget választod? Esetleg a szabadságot, felelősséget, toleranciát? Minden nap választás elé kerülsz.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a VÍZÖNTŐ jegyében áll – a többi ember képtelen megérteni, saját külön gondolatvilágodban élsz. Ha az emberek – akiket játékos könnyedséggel ismersz meg – túl közel akarnak kerülni hozzád, inkább elmenekülsz. Előbb-utóbb azonban fel kell hagynod a meneküléssel. Hosszú pórázra van szükséged, amely a visszautat is megmutatja, mint valami irányjelző.

Ha Vízöntő vagy, és Ascendensed a HALAK jegyében áll – sem a Vízöntő, sem a Halak energiája nem kapcsolódik túlságosan a mindennapi rutinhoz. Egy horgonyra van szükséged, esetleg a hazához való kötődésre, hogy tudjad, hová tartozol. Egy baráti kör is sokat segíthet, akikre bármikor számíthatsz.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának! 

Kapcsolódó anyagok:

$$2526$$

$$2493$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top