A Vízöntő és a család

2011. 02. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Vízöntő jegyű emberekről azt állítják, hogy különösen ragaszkodnak a függetlenségükhöz. Nagy százalékban ez bizonyosan így van. Az egyéni esetek persze nagyon is különbözők lehetnek. Mindenesetre a Vízöntő jegyénél kicsit szétválasztódik a család és az otthon.

Otthonához a Vízöntő jegyében született ember nagyon ragaszkodik, sokáig nem adja fel egyéni függetlenségét. Ha feladja mégis, akkor bizonyára megtalálta azt a társat, aki mellett sokat megőrizhet egyéniségéből a családon belül is. Talán éppen ezért különösen fontos, hogy a Vízöntő jegyében álló Nap aszcendens ismeretében értékelni tudjuk a Vízöntő jegyű ember családhoz való viszonyát.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Kos jegyében áll:

Akkor rengeteget dolgozol azért, hogy megfelelő otthonod legyen, és ezért semmilyen fáradságot nem sajnálsz. Rendkívüli módon tudsz ragaszkodni családod minden tagjához, de emellett a ragaszkodás mellett óriási mozgásteret is adsz nekik. Gyermekeidet társ(nak)ként kezeled, mert azt gondolod, hogy így később nem fognak rajtad uralkodni.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Bika jegyében áll:

Akkor felemás érzéseid lehetnek az otthonoddal kapcsolatban. Egyik oldalon szeretnél a családod „vezetője”, iránymutatója lenni. A másik oldalon egyáltalán nem kívánod, hogy te határozd meg a család mindennapjait. Nagyon szereted az ízléses, drága bútorokat, a csillogást, viszont képes vagy arra, hogy a családod minden tagja igényének is megfeleljen ez. Gyermekeidért állandóan aggódsz, szeretnéd átadni nekik minden tudásodat, tapasztalatodat, és szereted őket a legjobb iskolába járatni.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Ikrek jegyében áll:

Komoly elméleteid vannak a család és az otthon fogalmáról. Ezeket az elméleteket nem akarod addig valóra váltani, amíg a családod minden egyes tagjával meg nem vitattad. Főleg akkor fontos ez, ha az őseidtől örökölt bútorokról van szó. Gyermekeiddel nagyon engedékeny vagy, azt szeretnéd, hogy ők mindent elérjenek, olyan dolgokat is, amiről te csak álmodtál.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Rák jegyében áll:

Nagyon finom dolgokkal rendezed be a lakásod, ami az idők folyamán úgy fog kinézni, mint egy múzeum. Ebben a szép lakásban szereted vendégül látni a művészetek iránt érdeklődő barátaidat, akikkel szívesen megvitatod a világ dolgait. Gyermekeid nagyon fognak érdeklődni a tudományos kutatás iránt, akár régészetet is tanulhatnak. Bármilyen hivatást is választanak, te biztosan támogatni fogod őket.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed az Oroszlán jegyében áll:

Rendkívül igényesen fogod kialakítani az otthonodat, olyannyira, hogy nehezen mozdulsz ki belőle, és inkább otthonról dolgozol. Gyermekeidnek te vagy a legjobb barátja, együtt lelkesedtek egymás elképzelésein.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Szűz jegyében áll:

Bármennyire is szereted a szolid életet, neked nagyon fontos, hogy otthonod tágas legyen, és feltétlenül szükséged van arra is, hogy kert tartozzon hozzá, vagy legyen valahol egy telked, ahol szabadnak érezheted magad. Gyermekeidet a saját elveid szerint szereted nevelni, senkinek nem engedsz ebbe beleszólást, ez nálad a legszigorúbb magánügy.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Mérleg jegyében áll:

Lehetőség szerint szereted saját magad építeni a házadat vagy a lakásodat. Különösen fontos neked, hogy az otthonod olyan legyen, ahogyan azt te elképzelted, és mindent megteszel ezért. A legfontosabb az életedben az otthon biztonsága, és az otthon nyugalma, harmóniája. Gyermekeid segítenek neked ebben.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Skorpió jegyében áll:

Az otthonod nagyon különleges, sőt mondhatni különc, de minden esetre eléggé sajátos, és kifejezi az egyéniségedet. Ezt az otthont csak egy olyan társsal osztod meg, aki feltételek nélkül tud rajongani érted. Gyermekeid eléggé érzékenyek, ezért inkább az érzelmeikre hatsz, amikor neveled őket.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Nyilas jegyében áll:

Nem zavar, ha életedben többször is költözöl, a legfontosabb, hogy jó hangulat legyen az otthonodban, és mindenki jól érezze magát nálad. Ha ezt nem sikerül egy lakásban elérned, akkor másikat keresel magadnak. Előfordulhat, hogy ez határozza meg az életedet, és talán a hivatásodat is. Gyermekeid bátrak, képesek küzdeni, és értelmi képességeikkel kiemelkedő eredményeket érnek el.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Bak jegyében áll:

Ha valaki nagyon félti a családi életét, az te leszel. Képes vagy minden harcot, minden küzdelmet felvállalni ezért. Otthonod inkább praktikus, mint csillogó. Gyermekeid itt biztonságban és nagyon jól érzik magukat, ezt bárki láthatja, hallhatja, aki nálad megfordul, élvezheti a gyerekzsivajt.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed is Vízöntő jegyében áll:

Otthonod a biztonságod, fontos neked a kényelem a lakásodban, és ezt mindenképpen el is éred. Függetlenségi vágyadat, szellemi szabadságra való igényedet inkább a munkádban vagy a hivatásodban éled ki. Gyermekeid a szó nemes értelmében kíváncsi emberek, mindenre nyitottak, kalandvágyók, és szívesen kipróbálják magukat az élet minden területén.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Halak jegyében áll:

Otthonodban mindig vannak vendégek, akár jó barát, akár kolléga, akár a testvéreid közül valaki, akár az egyik szomszéd. Szereted a lakásodban a praktikus dolgokat, és feltehetően mindig szól valaki vagy valami, rádió, televízió. Gyermekeid nagyon érzékenyek, és rendkívül jó fantáziával rendelkeznek. Nevelésükre nagyon sok energiád megy el.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!


Szerző

donna.hu



Scroll to Top