Aerobik-Megasztár? Bizony! (x)

2010. 07. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A tehetségkutatók nagy népszerűségnek örvendenek szerte a világban! Íme egy igazi különlegesség, amivel ismertté válhatsz és megmutathatod mit tudsz! Tehetséges edzőnek gondolod magad és szeretnél kitűnni a többiek közül? Ha igen, akkor itt az esély a nagy kiugrásra! Mutasd meg ország-világ előtt, hogy mennyire egyediek és szórakoztatóak az óráid!Jelentkezz az első Videós Aerobik Versenyre és legyél te is Aerobik-Megasztár!
A Mozgás Hálózata (www. mozgas.info) elindította Magyarország első országos videós internetes tehetségkutató versenyét, melynek révén országszerte ismert és elismert edző válhat belőled, egyik napról a másikra. Ha aerobik edzőnek készülsz vagy már az is vagy, akkor a versenyen a helyed. Nevezz be a videóra rögzített óráddal és legyél Te a győztes, az első Aerobik-Megasztár! A 10 perces videód témája az aerobik és a wellness bármely válfaja lehet, amelyben otthonosan mozogsz: tánc, step, pilates, body-mind. A nevezés és regisztráció díja 2500 Ft (10 perces videó) illetve 10 000 Ft (40 perces videó). Cserében elkészül az első igényes és profi aerobik-videód.
Álmaid valóra váltásához csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz ITT. Ne felejtsd el: minél előbb jelentkezel, annál hamarabb kerül fel a videód az edzéstárba, így több szavazatot is gyűjthetsz. Gondolj bele, hogy a versenyre készült videód milyen jól mutat majd később a saját weboldaladon vagy referenciaként! Ugye nem hagyod te sem ki ezt az egyedülálló lehetőséget?


Szerző

donna.hu



Scroll to Top