Ajjajjaj

2009. 03. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Telt múlt az idő (évek, de nem hiába) mióta megjelent a Kilégzés című album. Közben a zenekar telis-tele lett élménnyel, fesztivállal, díjjal és elismeréssel, koncerthegyekkel. A csapat azóta sem ül babérjain lemezkészítést illetően, és tessék, íme az eredmény: csokornyi friss Quimby-dalt tartalmazó kislemez jelenik meg.

Úgy döntött,a kísérletező kedvű banda, hogy nem egy 10-15 számos nagylemezt készít, hanem egy kisebb változattal kívánja a dalt , a „legkisebb közös többszöröst” hangsúlyozni.   Mondani sem kell, ez is – mint minden a csapattal kapcsolatosan - kísérleti sorozat. Első állomása az Ajjajjaj című maxi+, amelynek öt dala az elmúlt idők újonnan írt dalai közül a legjobbnak ítéltettek: két magyar nyelvű és három angol nyelvű szerzemény. 

Egy időben a maxi lemez megjelenésével, megújul a zenekar honlapja is, és mindaz, amit még bővebben lehet/kell tudni, ott mind  le lesz írva, el lesz mondva, és nyilván bele lehet hallgatni. Anyi viszont már most bizonyos, hogy a 2009-es „Quimby-szett” első darabja március végétől „kísérletező” áron kapható a Quimby webshopban és a Tom-Tom Records honlapján, illetve minden Quimby koncerten.  Tehát: Ajjajjaj…



Szerző

donna.hu



Scroll to Top