Alekosz végleg kidobta Verát!

2011. 06. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Alekosz és arajelöltje, Veronika a görög Kos szigetről való hazatérésük után már szakított is, adta hírül az egyik bulvárlap. A két érintett nyilatkozott.

Veronika azt mondja, nem esik kétségbe, már a nyaralás alatt is sokat beszélgettek erről, ahol „Csimpi”, azaz Alekosz bevallotta, hogy most is Tündén jár az esze. A fiatal lány úgy fogta fel az egészet, mint egy jó bulit, ahol a lényeg, hogy kellemesen érezzék magukat. Nem haragszik a görögre, aki egy másik nőért ejti, visszatér régi életéhez és tovább várja az igazit.

Alekosz szerint mindkettejüknek az lesz a legjobb, ha különválnak, hiszen nem táplálnak egymás iránt gyengéd érzelmeket, bár jó barátság alakult ki köztük. Külön utakon folytatjuk – mondta a csődör, majd azt is hozzátette, talán néha még lefekszenek egymással. Kérdés, mit szól ehhez Tünde, aki már így is ki van bukva. Sok volt neki a társkereső műsor és a görög út. Legutóbbi nyilatkozata szerint egyáltalán nem szeretne már semmit Alekosztól, csak elfelejteni ezt az egészet. Alekosz azonban nem zavartatja magát, a tőle jól megszokott módon köti az ebet a karóhoz. A Való Világban nyert utazására is Tündét vinné magával.

fotó: Blikk



Szerző

donna.hu



Scroll to Top