Piskótatészta: 6 tojássárgája, 6 kanál cukor, 6 tojás felvert habja, 6 kanál liszt.
Alufóliával kibélelt tepsibe vékonyan, szorosan egymás mellé szeleteljük az almát.
A tészta felét az almára öntjük, másik felébe kakaóport teszünk és ráöntjük a világos rétegre. Megsütjük. Amikor kihűlt, óvatosan kiborítjuk és lehúzzuk az alufóliát.
Krém: 1 vaníliás pudingot 2,5 dl tejjel megfőzünk. Fél csomag rámát, 10 dkg porcukorral kikavarunk, majd a kihűlt krémmel összekavarjuk és az almás részre kenjük.
Máz: 10 dkg étcsokoládé, 5 dkg vaj, pici citromlé. Ezeket gőz fölött felolvasztjuk, és a krémre öntjük.
Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Borsosné Erzsébetnek, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!