Az Elme méregtelenítése

2009. 04. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A stressz testünk egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb ellensége. A szervezet nem tudja másként jelezni, hogy pihenésre van szüksége, mint betegséggel, amikor kénytelenek vagyunk lazítani, ágyba bújni, önmagunkkal foglalkozni. Aki nem képes tanulni az enyhe lefolyású betegségek figyelmeztető jeleiből, egyre súlyosabb, komolyabb betegségekkel nézhet szembe.  Nem kell mindezeket a testi tüneteket megvárnunk, inkább méregtelenítsük elménket, tudatunkat, lelkünket is.

Az elmének van egy tulajdonsága, hogy az életet negatív szemüvegen keresztül nézi. Vegyük számba egy napunkat. Történik velünk sok jó, rengeteg semleges és egy-két rossz. Mire emlékszünk ebből? A rosszra. Rágódunk rajta, szorongunk, félünk, dühöngünk, újra és újra éljük a negatív folyamatokat.  Az egy-két rossz emlékezetünkben 100% rosszá válik, helytelen önértékeléshez vezet, gyengének, tehetetlennek érezzük magunkat, komolyabb esetben depresszió, pánikroham a folytatás.

Fontos, hogy tudjuk kezelni ezeket a negatív gondolatokat, stresszhelyzeteket. Erre kiváló módszer az Élet Művészete által tanított Sudarshan Kriya légzéstechnika, mely sokkal több, mint egy egyszerű légzés, elcsendesíti az elmét, ablakot nyit  igazi énünk megismerésére. Az Élet Művészete tanfolyamokon 20 órában megtanuljuk, hogyan lehet befelé figyelni, egyszerű jóga gyakorlatokat végzünk meditálunk, megajándékozzuk magunkat az igazi értékekkel.

Az Élet Művészete tanfolyam 6 napos, munka mellett végezhető. Hétköznap este 6,30-tól 9-ig, szombat vasárnap 10-14 óráig tart. Részleteket megtudhatnak a honlapon: www.aolhungary.5mp.eu , e-mail: aolhungary@gmail.com .



Szerző

donna.hu



Scroll to Top