Az extrém Oroszlán

2010. 07. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha  bármely év július 25 és 27 között születtél, akkor te vagy az Oroszlán szülöttek között az extrém. Középszerűség? Ezt nem kéred, nem erre vagy teremtve. Vagy az a kínosan precíz típus vagy, akinél még a hajszálaknak is vigyázzba kell állnia, vagy azokhoz az emberekhez tartozol, akik mindig kimagyarázzák magukat, hogy egy kreatív káoszban élnek.

Vagy a szeretet megtestesülése vagy, vagy a környezeted kötekedője, vagy percre pontosan megtervezed a jövődet, és nem hagysz semmit a véletlenre, vagy csak úgy élsz a világban és minden alkalmat kihasználsz.

Mindegy, hogy melyik oldalon találod magad, egy biztos, a másoknak nem normális a te területed. Ez természetesen nem teszi egyszerűvé azt, hogy mások jól ki tudjanak jönni veled.

Néha magadnak is nehezedre esik megérteni önmagadat, és azt kívánod, hogy bárcsak úgy működnél, mint a többiek. Csak ezt ne!

Pontosan az ilyen emberek, mint te a legfontosabbak, mert viselkedéseddel másokat arra inspirálsz, hogy gondolkozzanak el azon, hogy egyéni eredetiségüket jobban ki tudják mutatni.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top