Az Oroszlán és a munka

2009. 08. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, akkor olyan tevékenység megfelelő a számodra, amely változatos, érdekes, és sok mozgással jár. Betegségjeleidet, ha észre is veszed, igyekszel nem foglalkozni a bajaiddal, amíg húzhatod. Kríziseidet jól kezeled, mert hamar tisztázod a félreértéseket, és így nem hagyod elmérgesedni az ügyet. Komoly krízis esetén törekedj érzelmeid feltárására, kimutatására, ugyanakkor tegyél helyére magadban és magad körül mindent.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, a kutató munka felel meg leginkább az egyéniségednek. Munkastílusodban pedig a szenvedélyesség lép előtérbe. Betegségeidet keményen tűröd, ha már szólsz, hogy baj van, akkor már valóban komoly a baj. Kríziseidet fegyelemmel viseled, igyekszel mindennek utánajárni. Komoly krízis esetén igazán az használ, ha nyílt sisakkal szembenézel a valósággal, és felveszed a küzdelmet.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, a szerencséd is belejátszik abba, hogy megfelelő munkát találj. Azonban ugyanígy előfordulhat az is, hogy nem becsülöd meg eléggé és tévesen olyan döntést hozol, ami megnehezíti az életedet. Betegségedben váratlan problémákra számíthatsz, szervezeted jól védekezik, és megtalálja a megfelelő gyógymódokat. Kríziseidet nehezen viseled, akár kisebbek, akár nagyobbak, türelmetlenséged révén problémát okozol saját magadnak. Komoly krízis esetén a tények tárgyilagos számbavétele, mérlegelése, és a kitartás hoz megoldást.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed is az Oroszlán jegyében áll, akkor belső harcot vívnak benned az alaposságra, pontosságra kényszerítő erők, és a dolgokat könnyedén vevő hajlam, ha munkát vállalsz. Ennek szerencsés kimenetele egy körültekintő vezetői készség kifejlődése lehet, negatív megoldása pedig, megtévesztő felületesség. Betegségeket illetően különös helye van a folytonos önmagadra figyelésnek, ami bizonyos képzelgésekben realizálódik. Kríziseidet hosszú lappangás után hirtelen elhatározással és változtatással oldod meg. Komoly krízis esetén szellemi értékelés, tárgyilagos önszemlélet és józan mérlegelés hoz megoldást.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, rövid megfontolás után vállalsz munkát, amelyet könnyedén kezelsz, és derűvel végzel, felelősen, de nem kényszeres aggállyal. Ezért kellemes munkatárs vagy. Betegségiedben az optimizmusod segít, hogy gyorsan javulj. Kríziseidet kellő toleranciával és önmagadat felülről-kívülről szemlélve kezeled. Komoly krízis esetén mások érzelmeire való intenzív odafigyeléssel, saját érzelmeidnek beismerésével, és igényes elemzéssel tudsz a problémáidból kijutni.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, bizonytalan vagy, habozol a munka kiválasztásában, felvállalásában, és mindig is fontos tényező lesz számodra a hangulati állapotod, ha munkádról kell döntened. Betegségeid többnyire hangsúlyozottan pszichés alapúak, vissza-visszatérnek és kiszámíthatatlanok. Egészségi állapotodat azonban túlnyomórészt a tűrhetőség szintje fölött tudod tartani. Kríziseidet nehezen viseled, megoldásukra nehezen szánod rá magad, ezért gyakran azok egymásra tolódnak. Komoly krízis esetén a határozott döntés, és a gyors cselekvés segít.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, határozott vagy a munka kiválasztásában, és energikus, érdeklődő a tevékenységek folyamán. Betegségeid többnyire abból erednek, hogy nem kíméled magad. Kríziseidet igyekszel gyorsan, frappánsan elintézni. Komoly krízis esetén vesd meg a lábadat, és stabilizáld helyzetedet, érzelmileg ne hagyd zsarolni magad.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, akkor körülményes munkavállaló hírében állsz, jól megnézed, meggondolod, hogy elvállalj-e egy új feladatot, viszont idővel nagyon rutinossá, begyakorlottá válsz. Betegségeid gyermekkorodtól fogva végigkísérnek, olykor-olykor újra jelentkezve. Komoly krízis esetén elsősorban helyzetednek tiszta, világos, érzelemmentes áttekintése hoz megoldást.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, szereted a feszes tempóban végzett elméleti, szellemi tevékenységet, gyors megoldásokkal. Betegségeidet nem veszed komolyan, úgy gondolod, gyógyszer mindenre található. Kríziseidet optimizmussal kezeled, így igen nehéz helyzeteken is úrrá tudsz lenni. Komoly krízis esetén érzelmeid figyelembevétele segíthet sokat. Nyilvánítsd ki érzelmeidet, és legyél tekintettel másokéra.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, akkor munkavállalásodban elsősorban érzelmi motívumok játszanak közre, vagy egyszerűen csak sodródsz a barátaiddal. Nagy teljesítményekre vagy képes, bizonyos bátorsággal rendelkezel. Betegségeid rejtélyesek. Fertőzésekre nagyon érzékeny vagy. Kríziseid megoldásában másokra hagyatkozol. Komoly krízis esetén határozott, látványos és gyors lépések megtételével tudsz kilábalni a bajokból.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor válogatsz a munkalehetőségek között, és sokszor járulékos szempontok befolyásolják döntésedet. Betegségeid hirtelen letörnek, de erős a regenerálódó képességed. Kríziseidtől látványosan szenvedsz. Komoly krízis esetén a helyzet finom elemzése, analizálása, és az állhatatos viselkedés adnak megoldást.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top