Az utazó Iker

2010. 05. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Imádsz utazni. Ma itt, holnap ott. Éppen láthatnak valahol, és már ott sem vagy. Egyszerűen nehéz téged elkapni, mindig mozgásban vagy.

Nagyon rosszul érzed magad, ha csendben kell ülnöd, és főleg egy helyben, és ölbe tett kézzel kel várnod valamire, de szerencsére ez nagyon ritkán történhet meg veled. Erről magad gondoskodsz, mindig több projekted van, amit el kell kezdened, és legszívesebben „több esküvőn táncolsz”.

Megengedem, gyakran túlbecsülöd a kapacitásodat, többre vállalkozol, mint amennyit meg is tudsz valósítani. Erről tanúskodik a számtalan elkezdett, de be nem fejezett ötleted. Sokszor hiányzik belőled a kitartás. Ez azonban nem csorbít a sikereden, többet vetsz ugyan, mint amennyit le tudsz aratni, de ha aratsz, akkor bőségesen aratsz. Ehhez hozzájárul még az is, hogy örökre bérled az ifjúságot, késő öreg korodig friss és agilis maradsz, és olyan emberekre, akik lényegesen fiatalabbak nálad, még mindig kimondottan attraktívnak hatsz.

Sokoldalú vagy és az is maradsz. Megvan az az irigylésre méltó tulajdonságod, hogy minden helyen és minden időben a legjobbat mutasd magadból. Ezt párosítani tudod szimpatikus és közvetlen stílusoddal, így a társaságban mindig kedvelt társalgó partner vagy.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top