Bajban Palikék? Nem találják őket!

2011. 01. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ahogy azt nemrégiben mi is megírtuk, a Palik – Marsi házaspár hosszú hónapok óta nem elérhető a magyar bulvársajtó számára.

Ennek okáról maga az érintett nyilatkozott az RTL Klub Fókusz című műsorában, ahol leszögezte, hogy minden olyan állítás, miszerint nehéz anyagi helyzetük vagy Marsi Anikó halálos betegsége miatt kellett volna elhagyni az országot, hamis. Palik kisfia, Vilike egy krupp nevezetű légúti betegségben szenved, mely ugyan nem halálos, de súlyos fulladásos rohamokat okozhat. A betegség kinőhető, de az orvos szerint sokat segít, ha a gyermek valamilyen úton-módon kihagy egy telet, ezért a család úgy döntött, hogy pár hónapra Ausztráliába költöznek, és 24-25 fokos nyári melegben vészelik át az idei telet. Az aggódó apuka az interjúban azt is elmondta, hogy Vilike már sokkal jobban van, de néhány hétig még biztosan kint maradnak, nehogy a túl korai hazautazással mindent elrontsanak.

Most azonban a természet közbeszólt, és ki tudja, mi történhetett, ugyanis a Stop.hu értesülései szerint amióta Ausztráliában tartanak a nagy esőzések és az emberéleteket is követelő, súlyos áradások, azóta még Héder Barna, Palik legjobb barátja sem tudja, mi lehet a családdal. A sportriporter elmondása szerint már egy ideje nem tud velük beszélni, de reményei szerint Laci keresni fogja a héten. A kontinens harmadik legnagyobb városában, Brisbane-ben a napokban már kitelepítések is várhatóak, Queensland állam kormányzója pedig egyenesen kétségbeejtőnek nevezte a helyzetet. Aggodalomra ad okot az is, hogy a Palik család is ezen a környéken tartózkodik.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top