Bak szülött Halak aszcendenssel

2010. 01. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Halak jegyében álló aszcendensed nagyon lágyítja a szívedet. Sokkal fontosabb neked a szeretet, mint bármely más Bak jegyében született embernek.

Erőteljes, soha nem lankadó becsvágyad éle is tompul, amelyet elsősorban mások szolgálatába állítasz, és különösen az idősekkel törődsz sokat. A barátok nagyon fontosak az életedben, és nem is késlekedsz oltalmadba venni őket.

Soha nem utasítasz vissza senkit, aki segítségért fordul hozzád, és soha nem ítélkezel mások felett.

Részvét teljes, kedves és keményen dolgozó embernek ismer a világ, bár megértő mosolyod mögött éles fogak villanhatnak meg.

A csapatmunkában érzed a legjobban magad.

Személyiségedben harmonikusan keveredik a Bak jegyének tisztánlátása, és a Halak jegyének fogékonysága. Az álmodozó Halak aszcendensed azt a látszatot keltheti, hogy igyekszel elkerülni a döntéseket, pedig csak szeretsz még egyszer mindent mérlegre tenni. A főbb kérdésekben azonban mindig egyértelműen tudod a választ.

Néha nagy szükséged van arra, hogy teljesen kikapcsolódj, mind a munkát, mind az otthonodat illetően – az utazás és a zene igen pihentető a számodra.

Magas mércéd – ami különösen a szerelemben érvényesül – a Bak jegyét tükrözi. Másokkal viszont sokkal engedékenyebb vagy.

Valószínűleg nagyon szeretsz álmodozni, inkább, mint egy valóságos hús-vér kapcsolatot kialakítani. Az igazság azonban az, hogy biztos háttérre, és nagyon sok szeretetre van szükséged. A veszekedés az egyetlen dolog, ami elől menekülsz.

Te vagy a legromantikusabb Bak szülött, ha valakihez hozzákötötted az életedet, semmi sem választhat el tőle többé.

A leglassabban keringő bolygó, a Plútó, a te horoszkópod 11. háza felett tranzitál:

Eleged lesz a felszínes kapcsolatokból, lehetséges, hogy lecseréled a barátaidat olyanokra, akikkel társulni kívánsz. Találkozhatsz valakivel, aki alapvetően megváltoztatja egész életedet. Legyél óvatos, ne barátkozz nagyon ismeretlen emberekkel, és óvakodj a sarlatánoktól is.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top