Bak szülött Oroszlán aszcendenssel

2010. 01. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

...akkor nagylelkű vezetői adottságaid vannak, és természetesen emellett te is keményen dolgozol, de Oroszlán aszcendensed kiegyensúlyozza arra irányuló hajlamodat, hogy mindent saját magad végezz el!

Ragyogó humorérzéked van, de vigyáznod kell arra, hogy ez ne váljon mások kárára, mindig tudnod kell, hogy hol a határ. Nem riadsz vissza a nehéz fizikai munkától sem, csak akkor, ha az jelentős piszokkal járna.

 

Legyen az bármilyen hivatás, amíg te fel nem érsz a csúcsra, ahol te szabod meg, és nem te alkalmazkodsz a szabályokhoz, nem lesz könnyű az életed. Számodra olyan fogalmak, mint „alázat” vagy „ meghunyászkodás” nem léteznek, így nem engeded, hogy valaki megmondja, mit is csinálj. Nagyon nehezen viseled a kritikát. Magasra juthatsz fel azonban elkápráztató fellépésed, és megingathatatlan eltökéltséged segítségével.

A látszattól eltérően sokkal visszafogottabban és elővigyázatosabban élsz, de mivel mindig az első benyomás a legfontosabb, Oroszlán aszcendensed ebben nagyon jól segít téged!

Bár az egyedüllét mindig nagyon fontos eleme az életednek, népszerű, barátságos, és vendégszerető vagy az Oroszlán aszcendensed segítségével.

Vigyáznod kell azonban, mert valóban a segítségedre siet Oroszlán aszcendensed optimizmusa, amikor rossz kedved van, ám ha a benned lakozó Oroszlán büszkesége megsérül, kétszeresen depresszív állapotba kerülhetsz.

Érzékibb és hiúbb vagy más, Bak jegyű embereknél, a szexualitásod is sokkal intenzívebb. Egész lényeddel képes vagy belevetni magad a szerelembe.

A leglassúbb bolygó, a Plútó, 2010-ben a 6. vagyis a munkát és az egészséget jelző házad felett tranzitál:

Komoly változások következhetnek be munkádban, szakmádban, vagy napi rutinodban. Készülj fel rá, hogy ebben az évben akár többször is válthatsz munkahelyet, de lehet, hogy csak munkastílusodon kell igazítanod, vagy javítanod egy kicsit. Változhat hivatásod is, vagy a főnökeid cserélődnek.

A Plútó tranzitja fizikai leépülést, vagy megújulást hozhat aszerint, miként törődsz egészségeddel. Nem ártana ebben az évben rendszeresen részt venni a kötelező ellenőrző vizsgálatokon.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top