Bazsalikomos omlett

2008. 10. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 10 dkg rucola saláta, 5 dkg köményes sajt, 5 dkg reszelt ementáli sajt, 6 tojás, 1 dl tej, 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem, 8 bazsalikomlevél, 1 gerezd fokhagyma, 3 dkg vaj, 15 dkg, aprórák, őrölt szerecsendió, bors, só.

A rucola leveleket megmossuk, lecsöpögtetjük. A köményes sajtot felkockázzuk. A tojásokat felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot, a zúzott fokhagymát, és szerecsendióval, sóval, borssal ízesítjük. Mély serpenyőben megolvasztjuk a vajat. Amint sercegni kezd, beleöntjük a tojást, és félig megsütjük. Az aprórákkal és a sajtkockákkal megszórjuk, összekeverjük, és lefedve készre sütjük. A salátalevelekkel megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Németh Áginak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top